Idealne karijere za svaki horoskopski znak: Lavovi su stvoreni za politiku, Rakovi za vaspitačice!

Idealne karijere za svaki horoskopski znak: Lavovi su stvoreni za politiku, Rakovi za vaspitačice!

фебруар 18, 2018 Off By Altina

Ovnovi su rođene vođe i zbog svoje sposobnost nametanja autoriteta vrlo lako postaju šefovi

Da li ikada sediš za svojim radnim stolom i razmišljaš o tome kako mrziš svoj posao. Tvoj datum rođenja bi mogao da bude uzrok tom nezadovoljstvu. Baš kao i na sve u tvom životu, horoskopski znak ima uticaja i na stvari koje su ti bitne u karijeri i određuje kakav si radnik.

Astrolog Keli Foks za portal Meri Klair otkriva kakva si vrsta radnika, šta te motiviše u radnom okruženju i koje ti karijere najviše odgovaraju.

 

Ovan

Ovnovi su rođene vođe i zbog svoje sposobnost nametanja autoriteta vrlo lako postaju šefovi, i to oni ‘zeznutiji’. Ako nisi (još) šef u nekoj firmi, nego radiš za nekoga, njihov mikromenadžment i restrikcije bi te mogle živcirati.

Ali, ne brini – ako nisi sada na vrhu, na putu si do tamo, samo se pobrini da završiš ono što si počela.

Foks kaže kako da ovaj znak ima puno nezavršenih projekata, koji često ostanu nedovršeni. Zato bi trebalo da se osloniš na prijatelje i kolege koji će ti pomoći u tom cilju.

 

Idealne karijere: Bilo šta što ima veze s takmičenjem ili fizičkim aktivnostima, poput turističkog vodiča, ličnog trenera, profesionalnog atletičara ili nečega što ima veze sa sportskim organizacijama. Zbog kompetitivnosti, odgovaraju ti i visoke pozicije poput direktora firme i drugih upravnih pozicija.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Стране: 1 2 3 4