Veliki Nedeljni Horoskop | Od 19 – 25. Februara 2018. godine

Veliki Nedeljni Horoskop | Od 19 – 25. Februara 2018. godine

фебруар 18, 2018 Off By Altina

OVAN

Ljubav

Konjukcija Venere sa Neptunom i kvadrat između nje i vašeg vladara – ukazuju na to da će tokom ove sedmice uglavnom poverenje i vernost predstavljati kamen spoticanja između vas i emotivnog partnera. Da, definitivno se ovde nešto „iza brda valja“, pa bez obzira da li je u pitanju laki flert sa drugom osobom ili odista ulazak u tajnu vezu – i vi i voljena osoba osećate da se nešto dešava….Ukoliko ste slobodni, baš ste u fazonu inicijative ove nedelje. Želja za provodom i zabavom kod vas se jako probudila, a i prilično ste zagrejani za nekog ko vam onako, slatko izmiče i mami vas. U ovom je periodu lako zaljubiti se na brzaka i poleteti, a ne vidim da će vam biti problem da ostvarite svoje emotivne želje…

Posao

Pritisak na vas preko poslovnog segmenta je nešto naglašeniji ove nedelje, naročito na njenom početku, ali je takođe naglašena I vaša potreba za inicijativom I ambicija. Najbolje će proći oni Ovnovi koji sarađuju sa inostranstvom, koji rade u družavnim I javnim firmama I medicinari. Vama se otvaraju neke dodatne mogućnosti, ali I zanimljive informacije dolaze do vas. Generalno gledano – nešto lošiji odnos sa kolegama I poslovnim partnerima. Takođe, vrlo aktivna konkurencija I treba biti obazriv.

Novac

Ovo su dani kada vam novac lakše nego inače klizi iz džepova, I vrlo je moguće da često nećete znati ni na šta ste ga potrošili.

Zdravlje

Stariji Ovnovi bi trebali da obrate pažnju na ishranu, ali I da se pridržavaju saveta lekara, pogotovo ako imaju probleme sa krvnim sudovima. Kod mlađih – dobra energija I raspoloženje.

Hrana

U ovoj ćete sedmici istinski uživati u dobrom zalogaju, pogotovo što ćete često biti okruženi prijateljima, a znate i sami – u društvu se slađe klopa! Doduše, nekima od vas će i noćni „izleti“ do frižidera postati navika koje teško mogu da se otarase.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Стране: 1 2 3 4