ŽENA VODOLIJA : Čudesna, inteligentna i svoja – Uvek original, nikada kopija!

ŽENA VODOLIJA : Čudesna, inteligentna i svoja – Uvek original, nikada kopija!

фебруар 24, 2018 Off By Altina

Čudesna, nepredvidljiva, slobodoumna, miroljubiva, otkačena, ekscentrična, ugodna, iskrena, kvalitetna, inovativna, zabavna, optimistična, originalna, lepršava – sve to opisuje ovu ženu…

O kojoj se tajanstvenoj dami radi?

Ona je VODOLIJA.

Žena Vodolija je inteligentna, ženstvena i nežna – ali na svoj poseban način. Ne pokušavajte joj nametnuti stroga pravila i ne očekujte od nje da radi ono što joj nije po volji: ona će uvek ostati samo svoja i do krajnosti posebna, uvek original, a nikada kopija.

Deo njene privlačnosti leži u njenoj nedokučivosti i nesputanosti – neretko ju je teško razumeti i shvatiti, ali to je zato jer je Vodlija uvek samo svoja. Za nju stereotipi ne vrede i nemoguće je ‘strpati u ladicu’ jer je izraziti nekonformist, te zazire od društvenih pravila i normi. Uvek radi po svome i ne voli kad joj drugi govore šta da radi.

S druge strane, humanitarac je velikog srca te je uvek spremna pomoći, bilo da je reč o financijskoj, emotivnoj ili bilo kojoj drugoj vrsti pomoći. Voli napredak, ali na ličnom nivou ne voli promene. Jako je vezana za svoju prošlost i uspomene koje čuva poput najvećeg blaga, a odanost dovodi na novu, dublji nivo – ne samo da ostaje odana svom partneru nego i određenom brendu, trgovini, restoranu, timu, muzičaru, i tako dalje, u dobru i u zlu.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Стране: 1 2 3 4 5