LJUBAVNI I DNEVNI HOROSKOP ZA ČETVRTAK 29. AVGUST 2019.godine

LJUBAVNI I DNEVNI HOROSKOP ZA ČETVRTAK 29. AVGUST 2019.godine

27 августа, 2019 Off By tutuko

OVAN

Danas će vam zvezde dati snagu da oprostite i zaboravite sve probleme koje ste imali u odnosu sa partnerom. Iako ste želeli neku vrstu objašnjenja ili makar izvinjenja, danas ćete se pitati zbog čega ste uopšte pravili problem. Shvatićete da problem nije bio uperen direktno protiv vas, već je bio čist nesporazum.

Danas biste mogli osetiti neku suprotnost kod drugih, posebno kada su emocije u pitanju. Mogli biste se osetiti ugroženim na neki način. Agresivan stav mogao bi učiniti da se osećate nedostojnim nečije pažnje. Sačekajte miran trenutak, jer pravda i harmonija ne čine vas inferiornim, kao što neko može da vam sugeriše. To su kvaliteti jake osobe, nikako slabe.

BIK

Vi ste odlični tokom nekog procesa ili projekta, ali niste baš najbolji na samom startu. Danas je idealan dan da opovrgnete ovu teoriju vezanu za pripadnike vašeg horoskopskog znaka. Zvezde su vam spremile oblje energije da je iskoristite u tom smeru. Zgrabite je i započnite nešto što odavno želite ili ste zaboravili.

S obzirom na planetarni aspekat, danas ćete biti puni vatre. Po pitanju ljubavi, bićete primamljivi i gotovo neodoljivi. Ako je neko do sada i uspevao da lukavošću sakrije ono što oseća prema vama, danas to nikako neće uspeti. Zračite harizmom i samopouzdanjem kom niko ne može da odoli…..…NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

Стране: 1 2 3 4 5 6