DNEVNI I LJUBAVNI HOROSKOP za PETAK 16. AVGUST 2019.godine

DNEVNI I LJUBAVNI HOROSKOP za PETAK 16. AVGUST 2019.godine

август 4, 2019 Off By Altina

Ovan

Vaš šarm i vedrina danas će biti na vrhuncu. Bićete veoma atraktivni i nemojte se iznenaditi ukoliko vam čak i stranci budu poklanjali pažnju. Romantični filmovi i romani su pravi izbor za veče. Sami ili u društvu zadovojite svoje potrebe i ugodite sebi.

Strast je reč koju često čujete, ali uglavnom se skrivate jer vas plaši. Ali danas je moguće da ćete je shvatiti, jer ako ne pokažete svoja prava osećanja neko blizak vama svakako hoće. To se možda neće desiti na nekom prikladnom mestu ili društvu koje biste vi izabrali. Zato se pripazite i potrudite se da vi birate!

Bik

Današnji dan posvetite ulepšavanju svog doma. Ako ste imali na umu da krečite, pravite razmeštaj ili veliko spremanje plakara, danas je pravo vreme za to. Poskidajte stare slike i zamenite ih novim i svežim. U poslepodnevnim časovima očekujte da vam ljubav izjavi neko od koga to ne očekujete.

 

Ako osećate kako plivate u moru kontroverzi, možda je vreme da malo razmislite o alternativama. To treba da obavite na „suvom“, drugim rečima budite realni. Prihvatite ono što saznate o sebi i svojim željama i počnite sa rešavanjem problema. To će vam svakako pružiti najbolju moguću alternativu o kojoj treba da razmislite…..…NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

Стране: 1 2 3 4