DNEVNI I LJUBAVNI HOROSKOP za SUBOTU 17. AVGUST 2019.godine

DNEVNI I LJUBAVNI HOROSKOP za SUBOTU 17. AVGUST 2019.godine

август 4, 2019 Off By Altina

Ovan

Danas svu svoju energiju i pažnju usmerite na nekog iz vaše neposredne okoline. Najverovatnije se radi o nekom sa posla koji je zapao u emotivne probleme. Pokušajte da budete diskretni što je više moguće i stupite u akciju u pravom momentu. Potrudite se da budete pažljiv slušalac, jer je to sada nekome najpotrebnije. Savete ostavite za kasnije.

 

Prethodni nesporazumi sa voljenim bićem danas dosežu svoj vrhunac. Nećete mnogo oklevati jer znate šta treba da kažete i kako da se postavite. Pripadnici ovog horoskopskog znaka koji su u braku biće u velikoj dilemi kako da se postave prema jednoj osobi iz svog radnog okruženja ko nije od reči, ko je pomalo sklon ogovaranju i da preuveličava događaje.

 

Bik

Danas mnoge brige ostavljate iza sebe, sigurnost ste stekli iz vlastitog iskustva i sada je samo potrebno da tako nastavite i u buduće. Kad drugi nailaze na poteškoće, vi uvek znate gde je izlaz – pokažite i ovog puta da to umete. Koristi imaju svi, a vi ćete se osećati više nego dobro. Ne ustručavajte se da svoje iskustvo podelite sa nekom ko je trenutno u sličnoj situaciji u kojoj ste bili.

 

Već duže vreme većina predstavnika vašeg znaka ne snalazi se baš najbolje u ljubavi. Vi odbijate sve dobre prilike, a upuštate se u površne avanture sa nekim ko ne može da vam parira. Najbolje bi bilo da neko vreme posvetite isključivo sebi i ličnim interesovanjima. Neke rane još nisu zacelile, a nećete ih preboleti tako što ćete srljati iz jednog odnosa u drugi…..…NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

Стране: 1 2 3 4