DNEVNI I LJUBAVNI HOROSKOP za SUBOTU 17. AVGUST 2019.godine

DNEVNI I LJUBAVNI HOROSKOP za SUBOTU 17. AVGUST 2019.godine

август 4, 2019 Off By Altina

Strelac

Vaša aktivna i receptivna strana su konačno u ravnoteži. U isto vreme ste odličan sagovornik, ali i pažljiv slušalac. Iskoristite ovu prednost u poslu. Sada je pravi momenat za nove ideje i promociju na bolje radno mesto. Takođe, nađite vremena za bližnje, pogotovo za one koje ste u poslednje vreme pomalo zanemarivali. Iznenadićete se nekim novostima.

 

Ovoga dana, čuvajte se intenzivnih emocija, ali i više od toga, nepromišljenih postupaka. Sve što se tiče ljubavi kod vas će biti prenaglašeno. Nemojte se iznenaditi kada uhvatite sebe da razmišljate i što je još gore, sumnjate u vernost vašeg voljenog bića. Slobodni pripadnici ovog horoskopskog znaka neka ne ulaze u tajne veze sa zauzetim osobama.

Jarac

Ovo je odličan dan za sve poduhvate u koje planirate da se upustite. Vaša brižna, osećajna priroda će biti veoma cenjena kod ljudi iz vašeg profesionalnog okruženja. Bilo da se odlučite za naporan rad ili relaksaciju, stvari će vam ići na ruku. Iskoristite ovu pozitivnu energiju za stvari koje su vam trenutno mnogo važne. Talenti vam, takođe, dolaze do izražaja.

 

Pred vama je jedan veoma uzbudljiv dan, naročito ako ste od onih osoba koje ne vole mnogo da komplikuju svoj život i za koje je ljubav što jednostavnija to lepša. Ukoliko ste u poslednje vreme imali razmirice sa voljenim bićem, bićete spremni da preko mnogo čega pređete i da partneru i sebi pružite još jednu šansu. Ne dozvolite da išta stane na put vaše ljubavi.

Vodolija

Biti u dugoj vezi ili braku nije uopšte jednostavno, kako se mnogima čini. Potrebno je mnogo rada, truda, kompromisa i odricanja da bi ljubav trajala večno. Danas se fokusirajte na poverenje. Ne dozvolite sebi da ni za trenutak posumnjate u iskrenost vašeg voljenog bića. Ako postoji išta što vam ne da mira, ne ustručavajte se da pitate.

 

Ovaj dan je izuzetno pogodan za sve predstavnike ovog horoskopskog znaka koji tragaju za partnerom. Danas bi mogla da vam se dogodi fatalna ljubav, pogotovo ukoliko već duži vremenski period niste bili zaljubljeni. Sa druge strane, neko koga smatrate prijateljem ili dobrim kolegom biće razočaran novostima jer potajno gaji simpatije prema vama.

Ribe

Najbolji savet za vas danas je – strpljen – spašen. Potisnite emocije, a naročito impulsivnost, kako ne bi ste bili izbačeni iz koloseka. Neočekivani dobici su mogući, ali obratite pažnju na šta ćete potrošiti novac. Budite mudri i ne ustručavajte se da potražite savet. Jedan blizak prijatelj je neodlučan po pitanju svog ljubavnog života. Razmenite iskustva.

 

Danas ćete dobiti poziv za prisustvovanje jednoj proslavi, a poželjno bi bilo da ga prihvatite, pogotovo ako znate da ćete biti u društvu većeg broja ljudi. Velike su šanse da ćete imati jedan prijatan susret i prihvatiti udvaranje atraktivne osobe koja će vam se odmah dopasti. Neko zbog koga ste prilično patili u poslednje vreme bi konačno mogao da dobije adekvatnu zamenu.

Стране: 1 2 3 4