DNEVNI I LJUBAVNI HOROSKOP za NEDELJU 18. AVGUST 2019.godine

DNEVNI I LJUBAVNI HOROSKOP za NEDELJU 18. AVGUST 2019.godine

август 4, 2019 Off By Altina

Ovan

Danas ćete imati poteškoća da uspostavite kontakt sa drugima. Imaćete osećaj kao da vam je mozak u drugoj dimenziji. Sve u životu se kreće u ciklusima pa tako i vaša interesovanja, pa zato portražite ono što vam je trenutno u fokusu.

Današnja planetarna energija je takva de ćete moći postići apsolutno sve što poželite, posebno kada je ljubav u pitanju. Posedujete takvu harizmu i svakako će jedna osoba poželeti da vas upozna i sazna u čemu je trik! Ukoliko izlazite, obucite nešto originalno, nešto što ističe vašu ličnost.

Bik

Stvari mogu da dođu do dramatičnog vrhunca danas. Možda će vam se učiniti da je sve okrenuto protiv. Ovo je odličan trenutak da pronađete balans i sagledate mnogo veću perspektivu u svom životu. Ako pokušavate da shvatite gde su vam srce i glava, pogledajte na drugu stranu, sigurno vas vode dobrim putem pa ih zato i poslušajte.

 

Nemojte brinuti ako vam danas ne bude išlo sve po planu, jer su vam zvezde pripremile za danas jedan veoma interesantan dan. Ukoliko tražite nekog posebnog, onda svakako nećete poželeti da ga osvojite na uobičajen način. Budite originalni i nećete se razočarati…..…NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

Стране: 1 2 3 4