DNEVNI I LJUBAVNI HOROSKOP za NEDELJU 18. AVGUST 2019.godine

DNEVNI I LJUBAVNI HOROSKOP za NEDELJU 18. AVGUST 2019.godine

август 4, 2019 Off By Altina

Jarac

Posetite muzej danas, vaše srce i um su u sprezi jedno sa drugim i posebno ste osetljivi na elemente oko vas koji koriste ta dva zajedno. Napravite poseban ugođaj sebi večeras i obavezno povedite dragu osobu ili vašeg partnera. Uživajte u dobroj hrani i piću i ne zaboravite dezert. Cenite svet oko sebe u svoj svojoj lepoti.

 

Nemojte brinuti ukoliko se premišljate šta da obučete večeras. Zvezde vam poručuju da će dobitna kombinacija biti nešto originalno i jednistveno. Ukoliko tražite ljubav, onda nikako nemojte obući nešto svakidašnje i obično (posebno izbegavajte neke tamne i neupadljive boje). Život vam više neće biti isti!

Vodolija

Možda vam se čini kao da srce i glava rade protiv vas danas. Imate osećaj kako da su se udružili i da vam ne daju predaha držeći vas zbunjenog. Zastanite na čas i pogledajte malo stvari iz drugog ugla. Povežite se sa svojom intuicijom, ostanite po strani i pustite druge da razmišljaju.

 

Današnja astralna energija vam pruža šansu da ostvarite svoje najuzbudljivije fantazije. Ukoliko imate partnera podelite to sa njim i iskoristite ovaj dan da se provedete veličanstveno. Ukoliko tražite ljubav, posetite mesta potpuno različita od onih na koja inače izlazite i osetite sasvim novu atmosferu. Biće vam drago da ste to uradili!

Ribe

Vaše raspoloženje se konstantno menja. Ali danas izgleda kao da ste bezbrižni i zato uživajte u lepom raspoloženju do kraja dana. Otkrićete da možete jasnije da izrazite svoje emocije, a u isto vreme ste u stanju da saosećate sa drugima. Shvatite da smo svi jedno.

 

Nemojte brinuti ako nešto krene naopako danas – to je samo jedan mali ciklus. Trenutni planetarni aspekti malo će pobrkati lončiće u vašem ljubavnom životu, ali ubrzo sve dolazi na svoje mesto i vi ćete to osetiti. Dakle, ukoliko vam se sviđa neka osoba samo sačekajte pravi momenat i krenite u osvajanje.

Стране: 1 2 3 4