DNEVNI I LJUBAVNI HOROSKOP za PONEDELJAK 19. AVGUST 2019.godine

DNEVNI I LJUBAVNI HOROSKOP za PONEDELJAK 19. AVGUST 2019.godine

август 4, 2019 Off By Altina

Ovan

Nemojte se danas opeterećivati događajima iz prošlosti. Vreme je da krenete napred. Ustanite iz kreveta kao da ste ponovo rođeni i da je ovo vaš prvi dan na planeti. Shvatite koliko ste srećni što ste živi i koliko snage u sebi imate. Iskoristite svoju moć jer će ona danas biti jača nego inače.

 

Pod uticajem današnje planetarne energije mogli biste se osećati veoma konfuzno prema nekom sa kim ste od nedavno u vezi. Moguće je da ćete poželeti da se distancirate. Međutim, možda je sudbina umešala prste i ma koliko vi ne želeli da ne izgubite kontrolu i zaljubite se, nećete uspeti.

 

Bik

Ako ne budete vodili računa o tome da zaštitite sebe, danas bi moglo doći do nekog emocioalnog sukoba. Svako će vas nagaziti ukoliko to budete dozvolili. Uverite ih da niste ranjivi i da znate da se branite. Naći će se neko ko će vas napasti, a na vama je da se odbranite. Imajte samopouzdanja i ostanite smireni.

 

Zvezde su vam pripremile veče koje nećete zaboraviti. Ukoliko idete na sastanak, onda očekujte da bude neobičan i veoma zabavan. Možda nećete u prvi mah ukapirati o kakvoj se osobi radi. Ukoliko ste sami, ljubav će danas iskočiti pred vas na sasvim neuobičajenom mestu…….…NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

Стране: 1 2 3 4