ŽENA JARAC- Ambiciozna,odlučna, neustrašiva,neverovatno jaka sa odličnim smislom za humor

ŽENA JARAC- Ambiciozna,odlučna, neustrašiva,neverovatno jaka sa odličnim smislom za humor

фебруар 24, 2018 Off By Altina

Žena koja je rođena u znaku Jarca, predstavlja osobu snažnog duha, nekog ko je veoma nepokolebljiv i ko je zaista sam sebi dovoljan za lepa postignuća. U tom pogledu, one mogu da budu jako uspešne u mnogo oblasti, posebno kada dođu do upravljačkih mogućnosti.

 

Sve ono što je lepo, može da se dogodi i da zaista bude veoma uspešno, naročito ako su one motivisane da daju svoj nesebični doprinos tome. U svakom smislu su inovativne, u sebi nose određenu moć transformacije koja im omogućava da se snađu u gotovo svakoj situaciji. One nisu sklone da budu zabrinute u dužim vremenskim intervalima, jer nekako uvek uspevaju da pronađu put koji će ih izvesti iz loših situacija u kojima se nalaze. Naposletku, one mogu da budu veoma prilagodljive, naročito ako im je to u nekoj vrsti interesa. Prijaju im najrazličitije profesije, ali najviše mogu da budu uspešne u oblastima u kojima mogu da verbalno iskažu svoje sposobnosti.

 

U ljubavi mogu da budu čak i fleksibilne, a naročito onda kada su istinski zaljubljene. Žena Jarac koja se nalazi u emotivnoj vezi kroz koju provejava nestabilnost, zaista može da se pretvori u pravu goropad prema svom muškarcu. Tada postaje veoma zahtevna. Kada je razočarana, može postati čak i osvetoljubiva. Ako planirate da osvojite damu rođenu u znaku Jarca, pokušajte da to učinite tako što ćete joj pružati sitne znake pažnje u dužim vremenskim intervalima. U globalu one nisu previše zahtevne, ali im se morate dodvoriti tako da one zaista budu zadovoljne što ste uz njih. Duhovitost i šarm koju biste eventualno demonstirali mogu biti značajna prednost. Kada su u pitanju talentni, može se reći da su one jednako talentovane i za sport i za umetnost, mada će one i umetnost doživljavati kao sport odnosno kao neku vrstu takmičenja.

 

Žena Jarac je osoba koja će se popeti na svaku planinu i preći svaku reku, ona je najenegičniji znak zodijaka. Njena uzvišena ambicija i unutrašnji nagon često ostavljaju sve ostale u prašini. Ipak, čuvajte se žene Jarca ukoliko se nadjete na putu izmedju nje i cilja koji je zacrtala, ona će zgaziti sve na putu do uspeha.

 

Žena Jarac može biti tvrdoglava i teško će skrenuti sa puta koji je sebi zacrtala. Njena nezavisnost i prirodna veština da vodi, zna često da izazove zavist kod drugih. Ona je alfa ženka koji će stati na crtu svima koji je izazovu, ali rekto će izgubiti smirenost, gledaće da reši stvari u njenu korist na suptilniji način.

Veoma jaka, žena Jarac će se izdići iz svake teške situacije ili razočarenja………NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

Стране: 1 2 3