ŽENA JARAC- Ambiciozna,odlučna, neustrašiva,neverovatno jaka sa odličnim smislom za humor

ŽENA JARAC- Ambiciozna,odlučna, neustrašiva,neverovatno jaka sa odličnim smislom za humor

фебруар 24, 2018 Off By Altina

Jarac u ljubavi

Žena Jarac se ne zaljubljuje na prvi pogled ali ni ne troši vreme na beskrajno flertovanje. Za nju je ljubav ozbiljna stvar sa kojom nema igranja. Ona veruje u pravu ljubav, ali neće čekati na sudbinu. Sigurna u sebe, zasukaće rukave i sama će naći onog pravog. Žena Jarac će provesti neko vreme u upoznavanji svog partnera, ali kada odmeri da je on onaj pravi, potpuno će mu se prepustiti.

 

Jarac u vezi

Izgled može da prevari kada je u pitanju žena Jarac. Naizgled skoro pokorna u vezi, njena urođena nezavisnost nikada neće dozvoliti da je partner potpuno kontroliše. Ona je ravnopravan partner u vezi, i ostaće uz svog partnera i u najtežim trenucima. Savršen odnos sa ženom Jarac se može postići kombinacijom ljubavi i sigurnosti. Ako dodate uspeh i malo uzbuđenja imaćete sa njom vezu koja je kvalitetna i dugo će trajati.

 

Jarac i priateljstva

Žena Jarac ima pragmatičan pristup svojim prijateljstvima. Ona ima uzak krug prijatelja u koga je teško da se uđe. Međutim, kada zaslužite prijateljstvo i uđete u krug njeih prijatelja, svi ostali će vas prihvatiti kao svog. Žena Jarac će uvek biti spremna da vas posavetuje i da pomogne, ali ponekad će isplanirati nešto za vas, bez da vam to prvo kaze. Posvećena je svojim prijateljima i spremna je da uradi sve za svoje prijatelje. Žena Jarac će se najčešće družiti sa Škorpijom i Ribama…….…NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

Стране: 1 2 3