Idealne karijere za svaki horoskopski znak: Lavovi su stvoreni za politiku, Rakovi za vaspitačice!

Idealne karijere za svaki horoskopski znak: Lavovi su stvoreni za politiku, Rakovi za vaspitačice!

фебруар 18, 2018 Off By Altina

Strelac

Nadareni su za konverzaciju s drugima, inspirisanje i podizanje morala. Odlični su u timskom radu, jer se mogu prilagoditi brojnim idejama i pokrenuti druge i motivisati ih da uživaju u onome što rade.Odgovaraju ti brojne karijere, sve dok nemaju čvrsto određenu hijerarhiju i previše pravila.

 

Idealne karijere: Voliš da putuješ i učiš od drugih, pa će svaki posao u kojem budeš imala priliku da putuješ biti pravi izbor za tebe. Zbog želje za inspirisanjem drugih, bićeš i odličan učitelj/profesor, lider programa za mlade ili radnik u nekoj neprofitnoj organizaciji.

 

Jarac

Ozbiljnost, pragmatičnost i organizovanost glavne su osobine ovoga znaka. Harizmatični su i entuzijastični u vođenu tima. Teško ih je zastrašiti ili iznervirati nekim autoritetom, jer znaju da će ih težak rad, ambicija i posvećenost dovesti do vrha i tamo ih držati. Moraš samo da pripaziš da ne preteraš s poslom; Jarčevi su poznati kao radoholičari i treba da pronađu vremena i za druge stvari u životu!

 

Idealne karijere: Snaći ćeš se dobro u poslovima povezanim s administracijom u nekom korporativnom radnom okruženju s jasno postavljenom hijerarhijom koji će ti omogućiti napredak. Odgovara ti i inženjerstvo, arhitektura i dizajn.

Vodolija

Vodolije su istinski slobodnog duha, ali to ne znači da su loši radnici zbog svog ‘lepršavog‘ pristupa. U jednu ruku su društveni, u drugu samotnjaci, što ih čini sposobnima za rad u timu i individualno. Foks napominje da Vodolije imaju poseban pristup poslu, malo drugačiji od uobičajenih metoda, što ih može učiniti teže razumljivima drugim kolegama. Ipak, tvoje neobične ideje koje ‘izlaze van kutija’ mogu te daleko dovesti i pozicionirati kao kreativnog genija.

 

Idealne karijere: Sve što je vezano uz nauku i tehnologiju, grafički dizajn, pa čak i upravljanje projektima, ako će ti ta pozicija omogućiti istraživanje načina kako nešto drugačije uraditi. Voliš da se boriš protiv korporativne politike vlastitim idejama, pa će ti odgovarati posao nezavisnog preduzetnika.

 

Ribe

Fleksibilne su po pitanju radnog mesta. Ne opterećuju se previše oko dokazivanja pred drugima, već da urade posao što bolje mogu. Odgovara im veliki broj profesija, a najsrećniji su u onima koji podržavaju njihovu senzibilnost. Puna si saosećanja i intuicije što te čini savršenom na području medicine i umetnosti.

 

Idealne karijere: Sve što je povezano sa zdravstvom, psihoterapijom, fizioterapijom i slično. Takođe ćeš biti vrlo uspešna na području umetnosti, poput plesa ili muzike.

 

Стране: 1 2 3 4