Idealne karijere za svaki horoskopski znak: Lavovi su stvoreni za politiku, Rakovi za vaspitačice!

Idealne karijere za svaki horoskopski znak: Lavovi su stvoreni za politiku, Rakovi za vaspitačice!

фебруар 18, 2018 Off By Altina

Lav

Lavovi vole kada su u centru pažnje, ali ne samo kako bi neko primetio njihovu prisutnost na radnom mestu, nego i da bi inspirisali druge da pokažu najbolje od sebe.Preteranom potrebom za kontrolom često znaju da naruše odnose u timu, ali nakon nekog vremena pridobiju sve na svoju stranu šarmom i dobrotom.

 

Idealne karijere: Podučavanje i poslovi u politici su odličan izbor za tebe, a zbog želje za eksponiranjem, super ćeš funkcionisati i u šou biznisuglumi, muzici, filmu, čak i dizajniranju kostima.

 

Devica

Ovaj znak obeležavaju nepromašiv perfekcionizam i pomaganje drugima. Po prirodi vole slediti, vrlo su empatični i zaštitnički nastrojeni, dok uvek očekuju najbolje od svih. Ako si rođena u ovom znaku, znači da si ponekad previše samokritična pa moraš da paziš da se ne izgubiš u tome, najbolje uz pomoć drugih. Ti si, inače, zbog tih kvaliteta savršen radnik.

 

Idealne karijere: Device imaju neverovatno pamćenje i njihov perfekcionizam suprotstavlja ih velikoj količini informacija pa znaju kako ‘smiriti duhove’ kada emocije prevladaju. Tvoj znak vrlo je efikasan na radnim mestima koja zahtevaju brigu o nečemu – vođenju prodavnice, administrativnim poslovima i kao psihoterapeuti. Zbog velike količine informacija s kojom barataš nećeš pogrešiti ni s karijerama u kojima se nešto istražuje, rade statistike, proveravaju činjenice, uređuju stvari, bavi se tehnologijom i – detektivskim poslom.

 

Vaga

Vage su vrlo društvene i istrajne u upoznavanju i spajanju ljudi oko njih, što ih čini odličnim medijatorima, i unutar i van radnog okruženja. Ovo je znak ravnoteže, besprekornog čitanja ljudskih osobina i razumevanja njihovih motivacija.

 

Idealne karijere: Ove osobine najbolje možeš iskoristiti kao diplomata, asistent, prevodilac, broker, prodavac i slično. Ipak, najbolje se snalaziš u onim poslovima koji su povezani s onim što tvoj znak predstavlja, pravednosti – pravničkim, advokatskim i sudskim. Voliš da radiš s ljudima pa će ti odgovarati i poslovi povezani s ugošćavanjem, službama za korisnike, pa čak i planiranjem venčanja.

 

Škorpija

Niko ne možeda sačuva tajnu bolje od Škorpije, kaže Foks. Zato ti treba neki posao koji će zahtevati kompletnu diskreciju. Težiš poslovima u obaveštajnim organizacijama, tajnim sastancima i baratanjem dokumentima i informacijama koji nisu za oči javnosti ili su pak od velike vrednosti.

 

Idealne karijere: Voliš izazov i da istražuješ, a uvek daješ sve od sebe što će te učiniti savršenim hirurgom, lekarom ili kriminologom. Odlično se snalaziš i u logističkim poslovima i upravljanju resursima, što te čini kao stvorenom za izvršnog finansijskog direktora.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Стране: 1 2 3 4