Idealne karijere za svaki horoskopski znak: Lavovi su stvoreni za politiku, Rakovi za vaspitačice!

Idealne karijere za svaki horoskopski znak: Lavovi su stvoreni za politiku, Rakovi za vaspitačice!

фебруар 18, 2018 Off By Altina

Bik

Kao zaposleni, Bikovi su prizemni i praktični, što ih čini savršenima na radnom mestu. Mogu biti sve, od vođe do sledbenika, iako su prirodno predodređeni da vode.Tvoj teški rad i posvećenost poslu čine te jako dobrim timskim igračem, iako bi te u tome mogla kočiti tvoja tvrdoglavost.

 

Idealne karijere: Kao znak na koji se najviše može osloniti i koji je najmarljiviji, najviše će te zanimati radno okruženje koje nagrađuje upornost i posvećenost poslu. Za tebe su najbolji poslovi koji kombnuju lepe stvari i rutinu – od cvećarstva, preko poslova u prehrambenoj industriji do poslova u prodaji luksuznih proizvoda i usluga.

 

Blizanci

Blizanci teže dinamičnim, brzim i stimulišućim radnim okolinama koje im nude mogućnosti interakcije sa što većim brojem ljudi. Brzo prolaze kroz svaki zadatak, ali pazi – ovo takođe znači da se mogu lako zasititi i dosađivati, ako im posao ne nudi dovoljno dinamike.

 

Idealne karijere: Sve što zahteva oslanjanje na razne informacije kao i biti u toku s gomilom različitih tema, poput poslova u obrazovanju i komunikacijama. Takođe ti odgovaraju i poslovi u odnosima s javnošću i vođenju raznih projekata, jer voliš da budeš mentalno aktivna.

 

Rak

Ovi su znakovi najviše tradicionalni od svih ostalih. Vole se ‘voditi primerom’ i lako se nose s odgovošću. Prijaju ti svi poslovi u kojima ćeš moći nekoga da savetuješ, rešavaš probleme i pomažeš drugima.Neće ti odgovarati oni poslovi u kojima ne možeš da primetiš napredak ili promene za koje si zaslužna, pa je vrlo bitno da se dogovoriš sa svojim nadređenima o različitim izveštajima i potvrdama o tvom radu, kako bi ostala i dalje motivisana.

 

Idealne karijere: Prirodno ti odgovaraju poslovi s decom, poput vaspitačice u vrtiću ili dadilje, a bićeš i odličan socijalni radnik, radnik u odelu ljudskih odnosa, advokat, profesor (učitelj) i izvršni direktor.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Стране: 1 2 3 4