ŽENA BLIZANAC – Očaravajuća, duhovita, zanimljiva, društvena,divlja, zapaljiva, rodjena da osvaja!

ŽENA BLIZANAC – Očaravajuća, duhovita, zanimljiva, društvena,divlja, zapaljiva, rodjena da osvaja!

фебруар 24, 2018 Off By Altina

Porodica

Ne voli da joj se porodica meša u život. Rano napušta dom i živi samostalno. Nema uvek sjajne odnose sa braćom i sestrama. Ukoliko je njena pomoć potrebna roditeljima ili rodbini, čini koliko može. Kada osnuje svoju porodicu sjajna je kao majka. Zadržava drugarski odnos sa decom i trudi se da ih što ranije osamostali. Kao domaćica vrlo je praktična u opremanju stana, pomalo ekscentrična, voli da ima savremene uređaje.

 

 

Porodične obaveze često predstavljaju izazov za blizance, ali, gotovo uvek umeju da se izbore sa tim.Osnovna karakteristika Blizanaca je njihova sposobnost da vide obe strane u bilo kojoj situaciji. To ženu Blizanac čini odličnim posrednikom među njenim prijateljima. Takođe se može veoma naljutiti ako pokušate da njene prijatelje okrenete na svoju stranu. Žene Blizanci cene svoja prijateljstva i uvek imaju nova mišljenja ili zanimljive ideje za deljenje.

Ona je pravi majstor komunikacije i pažljiv posmatrač, neprocenjivi savetnik, daće vam objektivno mišljenje o svemu. Njen intelekt i razumevanje ljudske prirode omogućavaju da veoma uspešno balansira između različitih grupa i tipova ljudi i često ćete je videti u centru kruga prijatelja koje drži blisko povezane, kao da sve zavisi samo od nje. Žena Blizanci je inteligentna, dovitljiva, zabavna i sa njom nikad nije dosadno. To je dobitna kombinacija koja je čini dopadljivom većini ljudi.

 

Supruga u znaku Blizanaca

Mnogi muškarci ne mogu dugo da izdrže sa njom. Ukoliko želite sa njom harmoničnu vezu, trebalo bi da u ovom pitanju budete vrlo taktičan. Ponekad i sama shvati da joj je nemoguće da uspešno radi na oba polja, pa odustaje od karijere. Međutim, ona je, u najvećem broju slučajeva zaista sposobna da te dve stvari uskladi. Ona neće biti tako mnogo u svojoj kući kao ostale žene. Vrlo je rafinirana, ne podnosi nered i nečistoću. U svakom društvu, ona sija posebnim sjajem. Dobro informisana i rečita i idealan je partner za čoveka koji ima jak i moćan profesionalni život. Prilično joj odgovaraju doktori, advokati i sve one profesije koje zahtevaju sjajne društvene kontakte.

 

Ponekad je sklona flertu, tako da često zna da zada muke svom mladiću ili mužu. Kao muž ove žene bi se mnogo bolje osećali kada bi sve to ostalo samo na rečima. Njen zdrav razum i jak instinkt, ipak joj neće dopusti da žrtvuje brak, decu i muža za neku malu romansu.Njena žudnja je da diskutuje, argumentuje, istražuje i traži promene. Kao majka je dosta koncentrisana na uspeh svoje dece, posebno kad se radi o opštem obrazovanju. U svojim zrelijim godinama podleže histeriji i nezadovoljstvu, pa tu svoju nervozu oštrim jezikom prebacuje na svoje ukućane. To je doba kada joj se jednostavno ne može ugoditi…

 

…nastavak na sledećoj strani,…

Стране: 1 2 3 4 5