ŽENA RAK – Ona je ZAGONETNA, PRIVLAČNA, njena najveća POTREBA je da bude VOLJENA i POŠTOVANA

ŽENA RAK – Ona je ZAGONETNA, PRIVLAČNA, njena najveća POTREBA je da bude VOLJENA i POŠTOVANA

24 фебруара, 2018 Off By tutuko

Umeće u vama da pokrene lavinu emocija, tako da vam više neće biti potebni kanali za kreativno izražavanje. Uz nju ćete najzad spoznati što to znači imati pored sebe pravo žensko. Sa njom imate sve… od komedije, preko vodvilja, do drame. Ne morate čak ni da idete u pozorište – imaćete ga u kući. A tek kuća? Živećete u oazi iz hiljadu i jedne noći, okruženi najukusnijim jelima, koja će čekati aranžirana “samo za vas” kad se vraćate umorni sa posla. Pa kako ne bi ste hrlili takvoj ženi? Deca su joj svetinja, najvažnija stvar u životu. Teško onom ko pokuša da im učini nešto nažao! Sve što od vas očekuje je da je mazite i pazite… zar ne shvatate koliko ste srećni?

 

Ona je zagonetna, privlačna, nedokučiva poput njenog zaštitnika Meseca. Spada medju najopasnije zavodnice Zodijaka. Maštovita, fascinantna i nepredvidiva, daje sve od sebe onog trenutka kada je sigurna u ljubav partnera. Ponekad detinjasta, luckasta, ponekad preozbiljna i melanholična, te uspeva da u samo jednom trenutku iskaže mnogo različitih emocija.

 

Njena najveća potreba je da bude voljena i poštovana. Ukoliko joj to pružite, zauvek ćete imati njenu ljubav i zaštitu. Žena Rak je privlačna, zagonetna, fascinantna i nepredvidiva. Daje sve od sebe kada je sigurna u ljubav partnera. Ponekad je detinjasta i luckasta, preozbiljna i melanholična, pa u jednom trenutku može da ispolji mnogo različitih emocija.

 

Za Rakove je karakteristično kretanje na sve strane. O svojim problemima govore izokola i dok pričaju svoju priču zahtevaju dodatnu pažnju. Najvažnije je da ih ne prekidate, jer se u takvoj situaciji mogu povući u svoj oklop zauvek.

Problem nastaje kada Rak postane suviše osetljiv ili pokušava da preuzme sve probleme ovog sveta. Umerena saosećajnost je jedna stvar, ali biti toliko odan nekoj osobi da počinješ da gubiš sebe – nije zdravo.

Žena Rak je jedna od manje omiljenih u zodijaku jer uglavnom glumi nevinašce, ona ništa ne zna, ne razume o čemu se radi, tako je osećajna, nevešta i naivna da joj je potreban snažan muškarac da je zaštiti, uz to još ako ima i društeni status, dobre prihode utoliko bolje. Jedan od najproračunatijih tipova žena, jer u suštini ona i jeste slaba. Negde u njenoj ličnosti postoji neka slaba crta njenog karaktera koja bi se mogla nazvati komformizam,ili lenjost, zbog čega bira najlakši put do uspeha a to je preko muškarca. U suštini može da bude vrlo prodorna, enrgična i opasna, samo li neko pokuša da dirne u njen ego i sujetu shvatiće s kim ima posla.

…nastavak na sledećoj strani…

Стране: 1 2 3 4