ŽENA BLIZANAC – Očaravajuća, duhovita, zanimljiva, društvena,divlja, zapaljiva, rodjena da osvaja!

ŽENA BLIZANAC – Očaravajuća, duhovita, zanimljiva, društvena,divlja, zapaljiva, rodjena da osvaja!

фебруар 24, 2018 Off By Altina

 

Žena Blizanac u ljubavi

Kada je reč o ljubavi, veoma su senzualne, zavodljive i nemaju problem da krenu u osvajanje svoje simpatije. U emotivnim vezama najbolje se slažu sa muškarcima čija energija ih privlači i čija energija može da bude dobra pokretačka osnova za sve ono što žele da sprovedu. One vole snažne muškarce, koji su sa druge strane dovoljno fleksibilni da mogu da se smatraju dovoljno dobrom podrškom za sve što žele da postignu. One se trude da u ljubavi žive pravu bajku, koja će ih inspirisati i definitivno dovesti do toga da im svaki dan bude emotivno ispunjen, bez obzira da li su u svežoj vezi ili u braku koji traje godinama.

 

Muškarci se lepe za nju jer je veoma šarmantna i nepredvidiva… Njenom muškarcu će izgledati kao da svako veče izlazi sa drugom devojkom… kao da je ceo harem u njoj jednoj… uvek gleda ispred sebe, uvek je željna izazova. Ona od muškarca, pre svega, zahteva da je na njenom intelektualnom nivou. Ako ga pronadje, sa njim će rado uleteti u ljubavnu igru, koja će odisati radošću. Ona je radoznala, voli da isprobava sve moguće tehnike i mesta vodjenja ljubavi…

 

Njena ideja o savršenom partneru ne podrazumeva samo da je visok, crn i zgodan. To je više ideja da pored sebe ima partnera koji će je nasmejati, koji poseduje određenu vrstu humora ali i partnera koji je spreman da pokaže svoju romantičnu stranu ličnosti.Očaravajuća, intrigantna, izazovna, uzbudljiva i kompleksna žena Blizanac je sve navedeno i još mnogo toga. Dvojnost kod ove žene zahteva određenu suptilnost i fini balans u odnosima. Ženi Blizanac je neophodan partner koji ume da je zabavi i mentalno stimuliše. Ukoliko niste takvi, ona neće gubiti vreme i čekati na vas. Ova žena najviše od svega voli seksi i duhovitu razmenu reči, a ako ne možete da zadržite njenu pažnju, ona će biti već negde drugde u potrazi za partnerom koji ume bolje da se udvara I flertuje.

 

Njen partner mora biti dobar slusalac i diskutant – ovu damu će moći zadržati samo toliko dugo koliko je spreman da sa njom diskutuje o svemu i svačemu. Mora je voleti, poštovati i diviti se njenom intelektu. Ona je uvek dobro društvo i pratnja, romantična i ženstvena, ali neće biti ćutljiva ako ima priliku da razgovara i neće se puno dvoumiti da ode ako nađe bolju priliku.

 

Žena Blizanac u seksu je najsvestranija od svih znakova, a seks je za nju više nego samo fizička aktivnost, to je i mentalni sport. Ona voli traganje i uvek je u potrazi za savršenim ljubavnikom. Žena Blizanac želi potpun doživljaj, kompletnu stimulaciju svih čula, vida, zvuka i dodira. Njene ljubavnike mora uzbuditi njen um i posebno njena mašta.Zabavan i uvek spreman na intelektualni izazov, blizanac je vatreni ljubavnik. Razgovor koji prethodi ljubavnoj igri je isto toliko važan kao i sam fizički kontakt, i kada se te dve stvari spoje ništa više im ne predstavlja prepreku. Radoznao i uvek spreman na flert, blizanac će provesti puno vremena sa različitim ljubavnicima dok ne pronađe onog pravog koji može da mu parira kako intelektom tako i energijom.

 

…nastavak na sledećoj strani,…

Стране: 1 2 3 4 5