ŽENA BLIZANAC – Očaravajuća, duhovita, zanimljiva, društvena,divlja, zapaljiva, rodjena da osvaja!

ŽENA BLIZANAC – Očaravajuća, duhovita, zanimljiva, društvena,divlja, zapaljiva, rodjena da osvaja!

фебруар 24, 2018 Off By Altina

Žena Bizanac kao prijatelj

Žena Blizanac je izuzetno pametna i ima sposobnost da diskutuje o svakoj temi koja postoji .Žena Blizanac je neprestano radoznala, podsticajna i provokativna u svakom pogledu pa i kada su ideje u pitanju. Njene misli lete od jedne ka drugoj brzinom munje. Ona je duhovita, hitra, pamti najsitnije detalje, čak i naizgled beznačajne. Žena Blizanac voli da priča, ali ne besmisleno, već pre da vodi diskusiju, da prikuplja ideje i informacije, a ne samo da popuni prazninu tišine.

Njen vladar je Merkur, ona je intelektualac, njen um je prva klasa, a njeni pogledi originalni i izuzetni. Ovoj ženi brzo postaje dosadno, pa joj je potrebna stalna promena, kretanje i komunikacija kako bi se upuštala u izazov i zabavljala. Žene  Blizanci su poznate po svom šarmu i koriste ga veoma efektno.

 

Blizanci su veoma društvene osobe i vole da provode vreme sa prijateljima i porodicom. U pojedinim momentima ovaj promenljivi znak želeće da se bavi ekstremnim sportovima dok će ga ponekad i kartanje kod kuće zadovoljiti. U svakom slučaju prijatelja ima u izobilju. Samo oni koji su slični po intelektu i ljubavi prema različitostima će naći zajednički jezik sa blizancima. Blizanac voli da razgovara i bude shvaćen, tako da je jedan od kvaliteta koji traži u drugim ljudima dobra komunikacija. Bez jasnog toka razgovora, blizanac će vrlo brzo izgubiti interesovanje za komunikacijom. Porodica im je važna, posebno oni članovi porodice koji su im slični. Prijateljstvo sa braćom i sestrama je vrlo uobičajena stvar za blizance, a vreme provedeno sa njima veoma dragoceno.

 

Karijera, novac

Ako se bavi umetnošću, uglavnom ume da bude kapriciozna, ali je uvek sjajna. Ukoliko se bavi nekim konkretnijim poslom, kao što su bankarstvo i finansije, izuzetno je precizna, može biti priličan despot kao šef. Često se bavi novinarstvom ili radi u medijima. Izuzetno je snalažljiva i u stanju je da prikupi informacije koje nikome nisu dostupne. Profesionalna je ako je motivisana, ali je stalno nezadovoljna. Novac više voli da troši nego da ga sama zarađuje, međutim, kad se zainati i reši da stvori bogatstvo, stvoriće ga ni iz čega.

 

Najpogodniji posao za blizanca je onaj koji stimuliše intelekt, a “mislim” je ključna reč za ovaj znak. Blizanci su inventivni i često učeni ljudi.Važno je da posao kojim se bavi bude dinamičan i izazovan da ne bi bilo mesta dosadi.Poslovi učitelja, polemičara, novinara, pisca, propovednika ili advokata su veoma pogodni za ovaj znak. Bilo koja platforma koja blizancu daje prostor za razgovor je odlična. Još jedan odličan izbor za blizanca je posao trgovca. Možete očekivati da ga vidite okruženog sa puno aparata za komunikaciju kao što su PDAs, laptop i mobilni telefon.

 

Stvaranje novih ideja i rešavanje problema su oblasti u kojima blizanac može da sija punim sjajem.Odlučivanje između praktičnosti i uživanja može da bude težak izbor za blizanca. Iako je za većinu blizanaca novac nužno zlo, većina njih neće provesti puno vremena u razmišljanju gde će sledeći zaraditi. Oni se ne obaziru mnogo na novac, ipak uspevaju da stvore balans. To je uglavnom zbog fleksibilnosti koju blizanac poseduje.

…nastavak na sledećoj strani…

Стране: 1 2 3 4 5