Ovnovi, ove nedelje ćete se istinski zaljubiti, Device čeka tajna ljubav…

Ovnovi, ove nedelje ćete se istinski zaljubiti, Device čeka tajna ljubav…

март 4, 2018 Off By Altina

JARAC

Hrana

Nešto su vam „slatki“ slatkiši svake vrste ove nedelje. Teško uspevate da odolite naročito slatkim pecivima i kolačima, a ni ostalo ne odbijate. Pokušajte da se malo obuzdate i da se potrudite da imate uravnoteženu ishranu….ako je to ikako moguće.

Ljubav

U polju doma „nacrtali“ su se ove nedelje Merkur i Venera. I šta sad, sve bi to bilo super, baš neke fine i lepe planete….da nisu u kvadratu sa vašim vladarom Saturnom. E, to sad znači da energija između vas i partnera i neće biti baš u potpunosti sjajna ove nedelje. Po nekim pitanjima se hoćete na kratko sukobiti, možda čak i distancirati jedno od drugog i dovesti do toga da vaš odnos malo zahladi….Bilo bi dobro da ni vi ni voljena osoba ne primate baš k srcu reči i postupke onog drugog, na taj način ćete mnogo jednostavnije i lagodnije proći kroz ovu nedelju. Što se tiče slobodnih nam Jarčeva, vi se možete zaljubiti u osobu sa kojom imate onako solidnu razliku u godinama. Pa šta sad, ljubav ne zna za godine, zar ne?

Posao

Bićete pomalo razočarani tempom kojim se odvijaju neke situacije u poslovnom segmentu. Smatrate da ste zaista dali sve od sebe i ne razumete zašto ne možete dogovore da konkretizujete i konačno otpočnete sa pravim poslom. Samo polako, ovo su kratkotrajne distrakcije, ništa što želite neće vam pobeći, naprotiv. Nećete imati baš najsjajniji odnos sa mlađim kolegama, i to najviše iz razloga što će vam smetati njihova impulsivnost i to što ne razmišljaju. Postavićete im se kao mentor i učitelj.

Novac

Troškovi vezani za kuću ili za članove porodice izvući će vam popriličnu sumu novca iz džepa. No, bitno je da su prilivi redovni i da ćete ovo moći da pokrijete….

Zdravlje

Povremeno ćete se osećati premoreno i napeto. Probajte da uzmete više vremena za sebe, ukoliko je to ikako moguće.

VODOLIJA

Hrana

Konačno situacija počinje malo da se popravlja kada je vaša ishrana u pitanju. Ne, još uvek niste uspeli u potpunosti da se otarasite nekih nezdravih navika, ali makar ste na dobrom putu ka tome. Samo tako nastavite. I više kretanja, molim!

Ljubav

Oho-ho! Vodolije kreću u neka zanimljiva ljubavna dešavanja! Prvo će vas početkom nedelje sačekati konjukcija Merkura i Venere u polju posla, koja može da vam donese baš onako cakanog kolegu ili koleginicu….a vi ćete itekako odreagovati na njih. Nakon toga, planete se sele u vaše polje okoline, komunikacije, susreta, kratkih putovanja – i imaćete priliku da u narednom periodu naletite na neke vrlo zanimljive osobe, sa kojima se tako slatko može čavrljati i flertovati….Doduše, neke od vas će tokom ovog perioda malo smoriti i kontakt od strane nekog bivšeg partnera, kojeg ste zaboravili pre sto godina i za koga ne znata uopšte šta sada hoće od vas. Iskulirajte, najbolje….Zauzeti – onako, nije loše….

Posao

Neko će pokušati da vam „drži predavanja“ ili da vas kritikuje, a vi ćete to jedva dočekati da možete da kažete šta imate i da ovu osobu „sasečete“.  No, potrudite se da ne napravite baš lošu atmosferu, pogotovo ako su u pitanju mlađe kolege ili poslovni partneri. Recite šta imate, ali ne pravite od toga predstavu i dramu. U ovoj nedelji ste odlični po pitanjima komunikacije i dogovora, pa ćete lako ostvarivati prave kontakte i pridobijati sagovornike na svoju stranu. Budite u pokretu i vrlo aktivni.

Novac

Prilivi jesu dobri, ali vi nikako da nakupite novac na gomilu i da ga ostavite negde na stranu. Samo vam prolazi kroz ruke i prosleđujete ga dalje, najpre kroz kupovinu i troškarenje….

Zdravlje

Mogućnosti za povrede, i kod mlađih i kod starijih Vodolija. Doduše, ovi drugi bi mogli imati probleme i sa kičmom i nogama…

RIBE

Hrana

Ako Ribe nastave ovim tempom da tamane sve što se od klope nađe pred njima, uskoro će biti baš onako fino okruglaste….Setite se da je proleće blizu i da više nećete moći da se krijete iza široke odeće….krenite sa nekim pravilnim režimom ishrane na vreme….

Ljubav

Ono što je važno jeste da zauzete Ribe ove nedelje nisu pod toliko komplikovanim aspektima kao u nekom dužem vremenskom periodu. Odnos sa voljenom osobom ili bračnim partnerom će biti skladniji i sa više razumevanja, pa će se konačno mir vratiti i u vašu vezu i u vaša srca. Šta više, postaćete svesni da ste za neke probleme lično vi bili krivac, i trudićete se da svoja ponašanja ispravite. Eto vidite, sve se može kad se hoće! Što se tiče slobodnih, vama idu neke fine komunikacije, možda i nova poznanstva, sve onako vrlo slatko i podsticajno. E, još samo da vi rešite da se prepustite i biće super! No, bojim se da vi svakom svom udvaraču sada prvo vidite mane….kao da ne dozvoljavate sebi da malo uživate…

Posao

Odlične mogućnosti da se napravi jedan pravi, konkretan dogovor sa saradnikom ili firmom iz inostranstva. Takođe, ovi vam aspekti daju šansu i da odete na neko poslovno putovanje koje bi se moglo pokazati kao prilično isplativo za vas. Ako radite u državnoj firmi, moguće je i unapređenje ili makar priča o istom, sa realizacijom u narednom periodu. Planete ove nedelje prelaze polako i u vaše polje posla i finansija, tako da je pred vama i na dalje vrlo pozitivan poslovni period.

Novac

Prilivi su vam izuzetno dobro postavljeni, ali ćete imati neku obavezu koju niste rešili u prethodnom periodu.

Zdravlje

Zdravstvena situacija kod starijih i nije baš najpovoljnija. Obratite pažnju na holesterol, šećer i žučnu kesu.

Стране: 1 2 3 4