Ovnovi, ove nedelje ćete se istinski zaljubiti, Device čeka tajna ljubav…

Ovnovi, ove nedelje ćete se istinski zaljubiti, Device čeka tajna ljubav…

март 4, 2018 Off By Altina

DEVICA

Hrana

Vaš vladar je u vatrenom znaku Ovna – dosta ćete se energetski trošiti, a nećete imati baš puno vremena da sebi organizujete zdrave i kvalitetne obroke. Ako budete preskakali obroke ili jeli „ s nogu“ suočićete se sa problemima sa želucem i varenjem….Dajte sebi uvek dovoljno vremena za jelo…

Ljubav

Konjukcija Merkura i Venere sa kojom ulazite u ovu nedelju doneće vam „prepoznavanje“ sa nekim i ulazak u priču koja može biti tajna, ali koja će svakako biti ispunjena zanosom, ali i velikim strastima. Baš to polje strasti postaje od ove nedelje vrlo aktivno i Device će svakako krenuti u neke uživancije, povučene jakom hemijom prema osobi koja im se dopada. Ovde se sada mogu otpočeti priče sa nekim sa kim imate razliku u godinama, ko se postavlja kao vrlo ozbiljan partner koji će vas „smiriti“ i učiniti da poželite da na duže ostanete u tom odnosu. Što se tiče onih u brakovima, moguća su neka neslaganja ili brige oko dece. Oni u vezama imaće korektnu komunikaciju i vrlo zadovoljavajući odnos sa partnerom.

Posao

Dobre pozicije da već u prvom delu nedelje relizujete neke planove ili dogovore sa saradnicima iz drugog grada ili inostranstva. Upravo ste zvanično ušli u period velikih promena, naravno pozitivnih, ali nemojte očekivati da se baš sve u poslovnom segmentu preokrene magično preko noći. Još uvek će neke osobe pokušavati da vas koče ili će se pojavljivati okolnosti koje vas na kratko usporavaju. No, ništa od ovoga ne može istinski da vas zaustavi. Polako napredujete ka svojim ciljevima i to je sada vrlo očigledno.

Novac

Novca ima, novac odlazi. I tako non stop. Pomirite se sa tim da u ovom trenutku ama baš ništa ne možete sačuvati „za crne dane“.

Zdravlje

Trebali bi da vodite računa da se ne iscrpljujete, jer vaše energetske snage nisu nepresušne. Mogući su padovi imuniteta.

VAGA

Hrana

Rešili ste da usvojite pricipe zdrave ishrane, jer vam je jako stalo do toga da izgledate što bolje. Već polako shvatate da je proleće blizu i imate nameru da budete u „top formi“  što pre. Jedino što mogu da primetim jeste da će vam dijeta ove nedelje jako teško pasti….

Ljubav

Preko posla, možete se „zatelebati“ u mlađeg kolegu/koleginicu. Tajni odnos u najavi, naravno, da li zbog vaše ili zauzetosti te osobe, ili pak iz razloga što ne želite da vaše okruženje vidi šta se dešava….U svakom slučaju, kod vas sada već počinje da se budi ona strast i vrelina koju vi tako dobro umete da prikrijete i zamaskirate i bićete skloni da date sebi na volju i prepustite se, da malo živite raskalašno, ne misleći na to šta će biti sutra. Ako, blago meni, i vreme je da prestanete da izigravate da ste fini kao da ste iz Finske došli…..Što se tiče onih koji su u vezama i brakovima, situacija je ovakva – vi ugađate partneru i trudite se da ga razmazite, a on reaguje onako….polovično. Baš ćete se smoriti zbog toga….

Posao

Jednim delom ste se rasteretili kada su obaveze u pitanju, ali još uvek morate biti prilično skoncentrisani na dnevne zadatke. Brzina u radu donosi vam mogućnosti većih grešaka, pa je potrebno proveriti sebe više puta. Naglašeno polje poslovnih partnerstava govori da ste uključeni u pregovore koji će, bar u prvo vreme, ići dosta sporo, i pored vašeg truda i angažovanja. Očekivana podrška od osoba koje su vam bitne će izostati u ovoj nedelji. Ništa nije izgubljeno, samo ćete morati da sačekate…

Novac

Neočekivani dobici, najverovatnije preko dodatnih poslovnih angažmana i rada sa strancima. Malo ste „zakočili“  što se troškova tiče.

Zdravlje

Nepovoljan zdravstveni period Moguće su i povrede u nepažnji ili na radnom mestu. Povedite računa i u saobraćaju.

ŠKORPIJA

Hrana

Vreme je da se Škorpije vrate u ravnotežu kada je ishrana u pitanju. Naučili ste se valjda u prethodnom periodu na nekim svojim greškama i shvatili da ne možete da se prema ovom značajnom segmentu olako odnosite. Pravi je trenutak da ozbiljno okrenete novi list.

Ljubav

Poznanstvo preko prijatelja, neka mlađa osoba, dobra atmosfera, prava komunikacija, raspoloženje i vas i druge strane….i sve će ići samo od sebe, svojim tokom. Za Škorpije još jedna, u nizu ljubavnih šansi, odmah početkom ove nedelje. I ako se pitate – ne, još uvek niste završili, biće toga još i u narednom periodu. Zvezde vas sada gledaju, baš onako fino i nasmejanim okom, a vi im uzvratite time što ćete pustiti da vas ljubav ponese i zanese. Ukoliko ste u vezi iil u braku, da je dobro – jeste, da je odlično – pa baš i nije. No, bitno je da vas dvoje nekako uspevate da se usaglasite, jednom popustite vi, drugi put partner. Ako su prinove na putu, ili ih tek planirate – kod vas je situacija mnogo bolja….

Posao

Venera i Merkur tokom ove nedelje ulaze u vaše polje svakodnevice, odgovornosti, obaveza i odnosa sa onima sa kojima radite. Tempo dešavanja se hoće ubrzati, i to će vam sada neizmerno prijati. Doduše, imaćete par manjih, neugodnih situacija sa poslovnim partnerima ili kolegama, ali ćete uspeti da ih lako sredite, pozitivnim odnosom i voljom da ispravite pogreške. Niste, generalno gledano, nezadovoljni svojim trenutnim pozicijama, ali smatrate da to može i bolje. U pravu ste. Ne odustajte od planova.

Novac

Bolji prilivi (mada ni ovi do sada nisu bili toliko loši), a preko saradnika iz drugog grada ili inostranstva možete i neočekivano profitirati.

Zdravlje

Vreme je da se neke stvari menjaju, da se napravi rez kada su životne navike u pitanju. Kvalitetnija ishrana, više kretanja – i bićete „kao novi“.

STRELAC

Hrana

Ishrana bi trebala da bude bazirana što više na piletini, ribi, junetini. Iako bi vam i riba odgovarala, pitanje je koliko ste sada za nju raspoloženi. Od svežeg povrća – blitva, spanać, zelena salata, zelje. Žitarice u umerenim količinama, kao i mlečni proizvodi.

Ljubav

Kako god okrenuli, period „smaranja“ sa partnerom se nastavlja, naročito ako ste u braku. Vaše su energije sada totalno suprotstavljene i različite, da se ne možete složiti ni po nekim, najosnovnijim pitanjima. Možda biste uspeli da malo smirite situaciju, ako biste otišli negde zajedno, više se bavili decom ili provodom…..Ukoliko ste slobodni, vi se opustite i uživajte. Fenomenalan period u kojem ste samo se nastavlja, prelaskom Venere i Merkura u vaše polje ljubavi i zabave. Pričajte o ljubavi, bavite se ljubavlju, ma ljubite se po ceo dan i noć! Ako hoćete u vezu, može. Ako nećete, ma može i to. Nalazićete onaj tip partnera koji vam sada najviše odgovara. Ovo je vaše vreme, iskoristite ga.

Posao

Sve što je vezano za inostranstvo, sada je potencirano i govori o proširenju saradnje, o obnovi ugovora ili pravljenje vrlo isplativog dogovora po vas. Nemojte da vas zbuni ukoliko bude nekih sitnijih prepreka, ništa od toga vas neće istinski zaustaviti na putu ka cilju. Svoje ideje i kreativnost sada možete unovčiti, pa je vreme da ih predstavite zainteresovanima. Takođe, dodatni poslovi se otvaraju ispred vas, neko vam može dati ponudu koja se ne odbija. One promene koje ste otpočeli, sada privodite kraju.

Novac

Nemojte baš da se zalećete sa nekim ulaganjima, iako će na prvi pogled izgledati da ne postoji šansa da ne zaradite. Ostavite to za narednu sedmicu.

Zdravlje

Energetski i što se raspoloženja tiče, mlađi pripadnici znaka nisu ni malo loše. Starijima su moguće alergije ili sitnije povrede.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Стране: 1 2 3 4