Znaci zodijaka na udaru kritike: OVAN iritira svojim stavom “JA ZNAM SVE NAJBOLJE”, BIKOVI ne prihvataju ”Ne” kao odgovor!

Znaci zodijaka na udaru kritike: OVAN iritira svojim stavom “JA ZNAM SVE NAJBOLJE”, BIKOVI ne prihvataju ”Ne” kao odgovor!

4 марта, 2018 Off By tutuko

OVAN

Ne da su samo arogantni i kavgadžije već su i rigidni. Ne dozvoljavaju da im se ego povredi, pa makar to značilo da otuđe sve oko sebe. U rečniku Ovna ne postoji reč debata, njihovo mišljenje neće promeniti nikakve činjenice niti osećaj empatije prema nekome. Kada jednom nešto odluče ili sagrade mišljenje o nečemu, ništa, ali baš ništa ga neće promeniti.

Kada nisu zauzeti izluđivanjem drugih svojim stavom “ja znam sve najbolje”, skloni su nemarnom i impulsivnom ponašanju. Kada neki projekat mora da se završi, oni će ga uraditi polovično, ostavljajući drugima da ga završe i preći na novi projekat. Ovnovi su osobe koje osvetle kancelariju samo kada je napuste.

BIK

Njihova težnja ka samoudovoljavanju i lenjosti je kompleksna i zbunjujuća. Stalno žive sa uverenjem da im je čitav univerzum dužan nešto, ali im manjka motivacije da ustanu i bilo šta urade. Njihova posesivnost i materijalistički pogled na svet im često stvaraju osećaj ljubomore, posebno ka ljudima koji su nešto stekli i stvorili svojim radom.

 

Upravo zbog posesivnosti i ljubomore su skloni proganjanju i ne prihvataju ”Ne” kao odgovor. Ne samo da su stipse nego su i grubijani. To je još jedan od razloga zašto i kada zagaze u određene godine i dalje žive u podrumu svoje majke.

 

…NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

Стране: 1 2 3 4