SVIĐA VAM SE, A NE ZNATE KAKO DA GA PRIVUČETE? Horoskop otkriva na šta se muškarci lože!

SVIĐA VAM SE, A NE ZNATE KAKO DA GA PRIVUČETE? Horoskop otkriva na šta se muškarci lože!

септембар 6, 2019 Off By Altina

Muškarac na kog otkidate deluje vam previše tajanstveno i ne znate kako da ga zavedete? Dovoljno je da saznate šta je u horoskopu i da zatražite pomoć zvezda!

 

OVAN

Muškarac rođen u ovom znaku voli da je njegova partnerka nesebična i da voli da deli stvari. Bitno mu je da dobro funkcionišete u timu, bilo da je reč o poslu ili o privatnom životu. Uz to, više voli tamne devojke – retko kad kod njega prolaze plavokose princeze.

 

BIK

Ovom momku su lojalnost i prisnost veoma bitni. Želi da sa njim podelite sve svoje misli i uspomene, kao dokaz apsolutnog poverenja. Uz to, važno je da ste nežni jer njega privlače krhke devojke.

 

BLIZANCI

Ukoliko volite misterije, Blizanac će voleti vas. Bitno je da umete da mu održite pažnju takvim pričama. Što se izgleda i ponašanja tiče – sjaj u očima, nespretni osmesi, uzdasi i bacanje koske su nešto što Blizanca ostavlja bez teksta.

 

RAK

Komfor je Raku vrlo važan – što znači da želi partnerku uz koju će se osećati prijatno. On je veoma emotivan i zato traži devojku zlatnog srca. Uz to, bilo bi lepo da oštar smisao za humor i da volite plavu boju.

 

LAV

Malo šta toliko privlači Lava kao trapavost, ali uz određenu dozu samopouzdanja. On voli da vam je kosa raščupana, da imate simpatičan smeh i da ste skloni nežnim dodirima.

…nastavak na sledećoj strani…

Стране: 1 2