Ovakve poruke šalje zaljubljen muškarac! Znakovi da mu je stalo i da je totalno “otkinuo” za vama su tu, samo je potrebno da ih dešifrujete.

Ovakve poruke šalje zaljubljen muškarac! Znakovi da mu je stalo i da je totalno “otkinuo” za vama su tu, samo je potrebno da ih dešifrujete.

март 12, 2018 Off By Altina

Ljubav je jedna od onih stvari koju ne možete da razumete sve dok je konačno ne doživite. Možda mislite da znate šta je prava ljubav, ili da je sadašnja veza baš to, a onda nekoliko godina kasnije shvatite da je to ipak bila samo strast….Ipak budite sigurni u to da kada je ljubav prava, ona je mnogo više od požude. Znakovi da mu je stalo i da je totalno otkinuo za vama su tu, samo treba da ih dešifrujete. Ako držite oči širom otvorenim, pogotovo kada je reč o SMS porukama, možete naići na određene tragove koji vrište “LJUBAV”.

Zato smo izdvojili 10 poruka koje muškarci šalju kada su zaljubljeni:

1. “Tako sam ponosan na tebe.”

Ponos je produkt ljubavi. Ako nas nešto u životu čini ponosnim, postoji dobra šansa da je tu prisutno osećanje ljubavi. Razmislite o tome. Ponos obično znači osećaj zadovoljstva zbog nečijih (ili sopstvenih) dostignuća.

Dakle, ako je muškarac ponosan zbog dostignuća njegove lepše polovine, on smatra da su njena dostignuća ujedno i njegova.

2. “Imam planove za savršen vikend sa tobom.”

Budimo realni ovde. Njegove savršeno isplanirane aktivnosti (dnevne i noćne) predstavljaju velike crvene zastave koje govore “ljubav”.

Ako on danima unapred smišlja savršen plan za viđanje sa vama, taj muškarac sigurno ne razmišlja o strategiji kako da vas što pre odvede u krevet. (ili da odjednom nestane bez traga).

U slučaju da vaš dečko ima ambiciozne planove, budite sigurni da on onda ima ambicije i da ostane dugo sa vama, u ozbiljnoj vezi.

 

 

3. Iznenadne “Nedostaješ mi/ Volim te” poruke

Jedna iznenadna “Nedostaješ mi” poruka preko dana je prava stvar, budi sigurna u to.

Ova vrsta poruka otkriva da muškarac razmišlja o vama tokom celog dana, bez obzira gde se on nalazi. Ako vam vaš dečko stalno govori da mu nedostajete, to je verovatno zbog toga zato što ste mu u mislima- stalno!

4. “Da li si jela?”

Za neiskusne, ovo će biti sasvim obična poruka.  Ali pogledajte malo dublje i shvatićete o čemu je ovde reč. Ako vam dečko stalno šalje ovakvu poruku, to može biti znak ljubavi. Muškarac kao jača polovina uvek ima potrebu da zaštiti svoju lepšu polovinu. Upravo zato je ova poruka način da pokaže da želi sve da obezbedi za vas- na isti način kao što majka mečka hrani svoje mladunce.

5. “Ne moraš da ideš u teretanu!”

Ova poruka je način na koji muškarac želi da vam kaže da vas želi (i voli) takvu kakva jeste.

Naravno da obe strane treba da povedu računa o svojim fizičkim aktivnostima, ishrani ili stilu. Ali, kada je muškarac stvarno zaljubljen te stvari će odjednom postati nevažne.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Стране: 1 2