Ovakve poruke šalje zaljubljen muškarac! Znakovi da mu je stalo i da je totalno “otkinuo” za vama su tu, samo je potrebno da ih dešifrujete.

Ovakve poruke šalje zaljubljen muškarac! Znakovi da mu je stalo i da je totalno “otkinuo” za vama su tu, samo je potrebno da ih dešifrujete.

12 марта, 2018 Off By tutuko

6. “Gledam ovaj film/ čitam ovu knjigu/ slušam ovu pesmu- i to me podseća na tebe.”

Jednom kada se zaljubite, sve stvari koje vam se događaju ili ih radite tokom dana će vas podsećati na osobu koju volite. Ako vam muškarac šalje poruke tokom dana kako bi vas obavestio o raznim stvarima koje ga podsećaju na vas, to znači da je reč o ljubavi.

Pogotovo kada dobijate neobavezne, iskrene i smešne poruke, koje deli sa vama. (Ne mešajte ovo sa nasumičnim, glupim i smarajućim porukama!)

7.  Poruka koja u sebi sadrži reč “maženje” ili se odnosi na nju.

Sve sa rečju maženje predstavlja univerzalni kod za ljubav, koja nije podstaknuta čistom strašću i požudom.

Ako vas dečko poziva da dođete da se grlite i mazite, postoji velika šansa da gaji velika i intezivna osećanja prema vama- i da uživa u tvom društvu i susretima, koji se ne odnose samo na seks.

8. “Hajde da ostanemo kod kuće večeras. Sami.”

Ništa ne otkriva muškarca više od ove poruke. Ako nam ne smeta što naš društveni život i izlasci polako propadaju, verovatno je to sa dobrim razlogom.

Jednostavno, ako vaš muškarac želi da ostane sa vama kući u petak veče, to znači da ste postali njegov prioritet. On ceni vreme koje provodi sa vama, i to mu je sada važnije od svega.

 

 

9. “Voleo bih da si sada ovde.”

Ako dobijete ovakvu poruku od svog dečka, koji želi da provodi vreme sa vama (sada), verovatno je zaljubljen u vas. Ljubav ima moć da kontroliše um koji govori “voleo bih da si sada sa mnom”, što otkriva da su njegove misli načisto zaposete vama.

Prava ljubav podrazumeva stalnu naklonjenost. Ako vam vaš partner šalje ovakve poruke dok je zauzet drugim stvarima, onda on stvarno želi da budete sa njim, sada. Onda je nesumnjivo reč o ljubavi.

10. “Moja mama me gnjavi da bi volela da te upozna.”

Kada se mame uključe, onda znajte da je sigurno ljubav tu prisutna. Muškarci nikada tek tako ne smaraju majku sa beznačajnim stvarima.

Dakle, ako je došlo vreme za upoznavanje dve najvažnije žene u njihovom životu, onda taj muškarac vidi budućnost u vašoj vezi.

Стране: 1 2