Ovnovi, ove nedelje ćete se istinski zaljubiti, Device čeka tajna ljubav…

Ovnovi, ove nedelje ćete se istinski zaljubiti, Device čeka tajna ljubav…

март 4, 2018 Off By Altina

OVAN

Hrana

Sve smo bliži proleću…planete su već počele da prelaze u vaš znak i sada je pravi trenutak da više počnete da obraćate pažnju na ishranu. Uradite jednu blagu detoksikaciju, a u svakom slučaju – vreme je da češće prošetate zelenom pijacom i pokupujete gomilu voća i povrća…..

Ljubav

Ove sedmice, Merkur i Venera, udruženi prelaze u vaše polje ličnosti i donose vam buđenje, ono pravo, pretprolećno. Bili ste vi na ljubavnom planu i do sada aktivni, ali sada je tek trenutak da se u potpunosti razmrdate i razradite. Snagu vam daje Mars u Strelcu, šarm i rečitost planete u vašem znaku….i ko sada može da vam odoli? Doduše, neće ni biti neke velike potrebe da se vi angažujete i „jurite“ ljubavne šanse, naprotiv. Pripadnici suprotnog pola će se vrteti oko vas, pokušavajući na svaki način da vam skrenu pažnju na sebe. Vaše je sada samo da uživate….Zauzeti Ovnovi takođe imaju lepe dane pred sobom, pošto je evidentno da partner više vodi računa o vašim željama  i potrebama…

Posao

Zvezde vam daju šansu da napravite potpuno drugačiji, novi iskorak u poslovnom segmentu. Sve je na vašoj strani, okolnosti i ljudi vas podržavaju, vaše je samo da dobro razmislite o svakom potezu i da ne trčite pred rudu. Ne istrčavajte se sa nekim odlukama, informacijama, izjavama, da vas nadređeni ili saradnici ne bi „poklopili“. Čekajte na svoj trenutak, a onda dajte sve od sebe. Dobar period da počnete da razmišljate o dodatnim poslovnim aktivnostima. Takođe, problemi iz prošlosti se lagano rešavaju…

Novac

Nemojte da se previše opuštate sa novcem i ipak se preračunajte koliko smete potrošiti kada krenete u kupovinu. Period je dobar za štednju – pokušajte, ne boli ništa, a značiće vam kasnije.

Zdravlje

Osećate se odmornije, opuštenije, raspoloženije nego inače. Energija se poboljšava i to je sada već evidentno. Ipak, moguće su glavobolje, problemi sa sinusima i grlom.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Стране: 1 2 3 4