Ovnovi, ove nedelje ćete se istinski zaljubiti, Device čeka tajna ljubav…

Ovnovi, ove nedelje ćete se istinski zaljubiti, Device čeka tajna ljubav…

4 марта, 2018 Off By tutuko

BIK

Hrana

I vi biste mogli da preduzmete „prolećno čišćenje“ kada je ishrana u pitanju. Uvedite u svoje obroke više žitarica, svežeg povrća i voća. Ovo vam je potrebno zarad boljeg rada stomaka i organa za varenje, a i nećete se više osećati teško i naduveno.

Ljubav

Venera, vaša vladarka – ove vam sedmice dolazi „iza leđa“ i smešta se u vaše dvanaesto polje, koje vlada tajnama, ali i povučenošću i usamljenošću. Za neke od vas ovo baš i nisu lepe vesti, pogotovo što će Venera praviti kvadrat sa Saturnom, pa je više nego izvesno da će raspoloženje da vam ode „u podrum“ i da tamo ostane, bar neko vreme. Kod nekih će se ovo odraziti kroz nezadovoljstvo, kod drugih kroz osećaj da ne postoji osoba na ovom svetu koja može da vam pruži pravu ljubav….a treći će naravno, da krenu da čačkaju po prošlosti, valjda očekujući da im ona ispuni ljubavne želje…U svakom slučaju, ne baš divni dani su pred vama. Savet – batalite sada emocije, više se posvetite sebi…..

Posao

Ta varijanta zvana „više se posvetite sebi“ može se baš lepo primeniti kroz aktivnosti u poslovnom segmentu. Ako ljubav ne funkcioniše, daj da makar posao bude kako valja….A kao za baksuz, i taj posao nešto koči. Jedino što je utešno ovde jeste što ćete morati maksimalno da budete organizovani i fokusirani na svoje obaveze, pa ćete zaboraviti da baš i niste zadovoljni po mnogim pitanjima. Postoji mogućnost da vas šefovi opomenu po pitanju nekih dokumenata, pa sredite više te svoje papire….

Novac

Stisli se Bikovi po pitanju novca, ne može im čovek izvući ni dinar iz džepa….Ako, ako – stiskajte se sada, kada niste vodili računa dok je novca bilo….štednja i stezanje kaiša….

Zdravlje

Nije ni čudo što vas svaki čas boli glava, kad samo dumate i opterećujete se. Stariji Bikovi bi mogli da malo provere stanje krvnih sudova glave i vrata…

BLIZANCI

Hrana

Ušli ste u period velikog energetskog trošenja i moraćete da kroz adekvatnu ishranu nadoknadite snagu svog organizma. Najbrže ćete se „dizati“ kroz konzumiranje mesa, ali ne smete svoju ishranu zasnivati samo na tome. Potrudite se da na vašem stolu budu i mlečni proizvodi, jaja, sveže povrće.

Ljubav

Odnos sa emotivnim ili bračnim partnerom donekle je bolji tokom ove nedelje. Napominjem da je to samo donekle, jer Mars u vašem polju partnerstava i dalje pravi krš i lom u odnosu sa voljenom osobom. Ipak, sada vam je lakše da se sa tom energijom nosite i savladate je. Nastupate sa više optimizma, više pozitivne energije i lakše vam je da preko nekih situacija pređete, a da vas one ne dotiču naročito. Što se tiče slobodnih, Venera i Merkur u vašem polju prijatelja, društvenih aktivnosti i mreža, mogu vam doneti lepo poznanstvo sa osobom koja će biti možda nešto malo mlađa od vas. Ovo će biti jedno „brzinsko“ zaljubljivanje, a pitanje je koliko će vas dugo ova jaka energija i strast zaista i držati….

Posao

Sada možete otpočeti sa novim dogovorima, najverovatnije vezanim za strance i inostranstvo, ali i pored dobre volje i vas i druge strane, ovi će se pregovori otezati i biti podložni velikim promenama. No, to ne treba da vas zaustavi u vašim namerama i da vas ponuka da odustanete. Pod prilivom ste dobre i podsticajne energije, lako nalazite podršku u svom okruženju i sada je pravi trenutak da svoje ideje i kreativna rešenja iznesete na dnevni red. Dobri dani za nezaposlene Blizance, do posla je lakše doći.

Novac

Nećete biti nezadovoljni svojim prilivima i stabilniji ste nego u dužem vremenskom periodu unazad. Uspevate da rešite jedan deo svojih dugovanja.

Zdravlje

Mogući problemi sa sinusima, krajnicima, krvnim sudovima glave. Podložnost virusima, praćenim dosta visokom temperaturom.

RAK

Hrana

Raspoloženje vam je ove nedelje dobro, apetit je baš taman kako treba i možda je pravi momenat da krenete sa laganim pripremama za toplije vreme. Treba skinuti neke kilograme koji su se preko zime zalepili za vas, pa vam preporučujemo lagane obroke, dosta povrća i što više šetnje.

Ljubav

Sa nešto više tolerancije i korektnosti u ponašanjima i izjavama, zaista ne biste trebali da imate većih problema i neprijatnosti u odnosu sa voljenom osobom ili bračnim partnerom. Možete početkom nedelje na kratko posumnjati da partner nije u potpunosti iskren prema vama po nekim pitanjima, ali brzo ćete ovu nedoumicu razrešiti na pravi način. Rakovi koji su slobodni su možda malo razočarani u osobu koja im se jako dopala. Iako ste bili ubeđeni da ste na korak od neke zaista lepe veze, sada shvatate da ova osoba flertuje i sa drugima, a ne samo sa vama i vaše samopouzdanje je jako poljuljano.Znate kako kažu – ima još riba u moru….- ne dozvolite da vam ovo pokvari raspoloženje…

Posao

Još uvek je poslovno okruženje i komunikacija sa kolegama nekako nestabilna, ali vi ćete ove sedmice lakše uspevati da sa time izlazite na kraj. Venera i Merkur prelaze u ovom periodu u vaše polje karijere, polako otvarajući put ka nekim promenama koje toliko dugo priželjkujete. Ipak, ne računajte na brzinu u dešavanjima, koliko god na samom početku izgledalo da će se sve rešiti „evo, koliko odmah“. Mlađi saradnik vas nešto može neprijatno iznenaditi, pogotovo ako ste se prema njemu postavili prijateljski.

Novac

Obaveze i računi vam izvlače veliki deo novca iz džepa. Prihvatili ste se nekih dodatnih poslova, ali niste zadovoljni zaradom.

Zdravlje

Problemi sa stomakom i dalje će pritiskati starije Rakove. Kod mlađih – polako izlazite iz nepovoljnog zdravstvenog perioda.

LAV

Hrana

Pravilnom, izbalansiranom hranom, zasnovanom na svežim namirnicama, na puno povrća, jaja, mlečnih proizvoda i mesa – sada možete podići energetski nivo, koji vam je već izvesno vreme dosta nizak. Izbegavajte belo brašno, mesne prerađevine, slatkiše.

Ljubav

Planete, konkretno Merkur i Venera, ove se nedelje premeštaju iz znaka Riba u znak Ovna, koji vam neuporedivo više energetski odgovara. Doduše, vaš vladar je još uvek pod nepovoljnim uticajem, pa je malo verovatno da ćete baš sve svoje ljubavne želje uspeti da ostvarite, ali makar je sigurno da ćete biti u boljem raspoloženju i sa više interakcije sa pripadnicima suprotnog pola.  Ovo je naročito značajno za one Lavove koji su se u proteklih par meseci zavukli u kuću i jedino razmišljaju o tome šta će da spreme i pojedu. Sada je vreme da malo „živnete“ i izađete među ljude….polako, i ta ljubav će doći, nećete ostati bez nje večno….Što se tiče zauzetih, vi i partner zajedničkim snagama otaljavate dane koji su pred vama..

Posao

Dogovori sa inostranstvom se nastavljaju, ali ne više „zbrda – zdola“. Sada već postoji neka konkretizacija, neko uobličavanje. Doduše, ne bih rekla da se može startovati baš ove sedmice sa poslom, ali vrlo brzo – hoće. Neke situacije vam sada idu na ruku ili vi uspevate da ih okrenete u svoju korist. Malo ćete u drugom delu nedelje imati naglašeno nerazumevanje sa kolegama, ali ćete ovo uspeti strpljenjem da prevaziđete. Ne budite neugodni prema onima koji su po stažu mlađi od vas.

Novac

Novčano, i dalje ne stojite baš sjajno. Što je još gore – svaki čas se zalećete u kupovine, bez ikakvog reda i smisla. Povucite malo ručnu kočnicu.

Zdravlje

Imate osećaj da ne možete biti „kilaviji“ nego što ste sada. Polako, već pred kraj nedelje počećete da se energetski i zdravstveno „dižete“.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Стране: 1 2 3 4