LJUBAVNI I DNEVNI HOROSKOP za NEDELJU 2. FEBRUAR 2020.godine

LJUBAVNI I DNEVNI HOROSKOP za NEDELJU 2. FEBRUAR 2020.godine

фебруар 1, 2020 Off By Altina

STRELAC

Želite da nađete najbolji način da uspostavite komunikaciju sa Vagom i to će vam poći za rukom, posredstvom jednog Ovna na koga inače računate. Osoba u znaku Vodolije vas u velikoj meri intrigira, naročito ako se radi o nekome ko se bavi umetnošću.

 

U očekivanju ste da se dogodi nešto veoma interesantno i verovatno ćete biti spremni da prihvatite poziv od jednog Strelca, Raka ili nekog Lava koji vam se dugo nije javljao. Na pragu ste velikih promena, svesni ste da bi trebalo da uradite nešto što od vas niko ne bi očekivao. Moguće poznanstvo na putu.

 

JARAC

Dan vam donosi zadovoljstvo i imate šanse da budete u centru pažnje što je vama veoma bitno. Verujete da ste na pravom putu da osvojtie naklonost jednog Bika. Želite da objasnite nešto osobi koju dugo niste sreli.

 

Ne odustajete od svojih planova. Imate mogućnost da uđete u dobar poslovni aranžman sa onima koji su po mnogo čemu slični vama. Ako se bavite poslom koji podrazumeva znanje stranih jezika, imaćete mogućnost da napredujete. Možete dobiti poziv od osobe koja radi u medijima.

 

VODOLIJA

Nemate način da se dogovorite sa jednim Ovnom ili Lavom u vezi sa nečim što vas u priličnoj meri opterećuje. Nekome je stalo da vas uveri da treba da imate poverenja u jednog Lava.

 

Ovo je za vas jedan od interesantnih dana, naročito ako ste spremni da uđete u nov posao sa jednim Rakom ili Jarcem. Škorpija će vas verovatno pozvati da bi vam dala na znanje da i dalje računa na vas. Mogući su susreti sa osobama od kojih imata šta da naučite. Sa Blizancima, Bikom ili Vagom predstoji vam interesantan razgovor.

 

RIBE

Trudite se da date na znanje osobi koja vam se dopada da želite da se sretnete i moguće da ćete se organizovati tako da to sprovedete u delo. Nekome je stalo da vas impresionira, moguće Škorpiji ili Jarcu.

 

Ovaj dan može značiti suočavanje sa situacijom koja nije naročito prijatna ili biste mogli biti dovedeni u situaciju da morate da glumite pred nekim. Bilo bi dobro da dan posvetite odmoru i da se previše ne opterećujete brigama koje mogu da reše Rak, Ribe ili Škorpija.

Стране: 1 2 3