LJUBAVNI I DNEVNI HOROSKOP za NEDELJU 2. FEBRUAR 2020.godine

LJUBAVNI I DNEVNI HOROSKOP za NEDELJU 2. FEBRUAR 2020.godine

1 фебруара, 2020 Off By tutuko

LAV

Ovan želi da se sa vama sretne da biste razgovarali o nečemu što se tiče vaših odnosa sa osobom sa kojom ste nekada bili u vezi. Ne bi trebalo da se previše nervirate ako vas jedan Rak bude pomalo ignorisao.

 

Rođeni krajem znaka su pod velikim pritiskom da što pre započnu posao koji bi mogao biti ono na šta se dugo čekali. Bićete u prilici da se maksimalno posvetite onome što smatrate šansom koju ne treba da propustite.

 

DEVICA

Ne bi trebalo da odustanete od jednog Jarca ma kako izgledao nezadovoljan svojom pozicijom na poslu ili možda pomalo mrzovoljan ali vi ćete ipak imati snage i strpljenja da se sa njim dogovorite oko nekih bitnih pitanja koja se odnose na zajedničke poslove.

 

Ne bi trebalo da se previše oduševljavate nekom situacijom koja još uvek nije sasvim zrela niti ste u prilici da se angažujete onoliko koliko biste želeli. Ipak, nemojte odugovlačiti sa poslovima koji vam donose najviše profita. Nemojte praviti nepotrebne troškove.

 

VAGA

Želite da date na znanje jednom Raku ili Biku da ste im uvek na raspolaganju i da mogu da od vas očekuju bilo koju vrstu usluge. Nastavite da pokazujete plemenit deo svoje prirode, partnerki se to dopada.

 

Nešto vas podstiče na nove poslove ali još uvek strepite da biste mogli doneti pogrešnu odluku. Nekome je izrazito stalo da se sretne sa vama ali vam verovatno neće dati to na znanje, očekujući inicijativu s vaše strane.

 

ŠKORPIJA

Možete vas obradovati susret sa nekim ko vam je izuzetno simpatičan. Nemojte se previše nervirati ako vas jedan Lav bude ignorisao ili ako jedna dama sa kojom odavno želite ne samo da radite nego i da sarađujete na nekom značajnom projektu.

 

Očekujete da dobijete ponudu od Strelca ili od nekog ko često putuje po inostranstvu. Ne bi trebalo da se previše nervirate ako Ovan ne bude previše zainteresovan za vaše ideje ili ako odugovlači sa odlukom, posebno kada je u pitanju posao u vezi sa javnošću.

…NASTAVAK PROČITAJTE NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

Стране: 1 2 3