LJUBAVNI I DNEVNI HOROSKOP za NEDELJU 2. FEBRUAR 2020.godine

LJUBAVNI I DNEVNI HOROSKOP za NEDELJU 2. FEBRUAR 2020.godine

фебруар 1, 2020 Off By Altina

OVAN

Moguće da vas nešto u vezi sa stalnom partnerkom nervira ali ne želite da to priznate ni sebi ni njoj. Ako vam se dopada neko koga vođate na poslu a nije slobodan, nemojte ulaziti ni u kakve aranžmane koji bi mogli da poremete vašu svakodnenicu.

 

Želeli biste da danas imate bolju komunikaciju sa Rakom ili Devicom i da možete da organizujete svoj posao kako vama odgovara. Verujete u mogućnost nastavka saradnje sa Bikom ili Vagom, čak i ako nisu pokazivali spremnost za to ili nisu imali ideju u kom pravcu bi to moglo da se odvija.

 

BIK

Jedan povoljan dan, možete upznati osobu koja je izuzetno šarmantna ali i sigurna u sebe. Dobijate vest od nekog ko vam je izuzetno simpatičan. Nemojte se previše okupirati pitanjima koja se odnose na na prošlost. Veza sa Lavom ili Rakom može doneti zadovoljstvo.

 

Ako ste uspeli da pridobijete naklonost Raka, Jarca ili možete započeti veoma interesantan posao koji ima veze sa medijima ili sa javnošću. Za vas će to će značiti mogućnost da proširite krug prijatelja i kolega. Ako tražite nov posao, moguć je razgovor sa Strelcem i Vodolijom na koje ćete ostaviti povoljan utisak.

 

BLIZANCI

Trebalo bi da promenite taktiku ako želite da osvojite nekoga ko vam je manje više opsesija. Budite strpljivi u vezi sa partnerkom koja je nervozna ili opterećena brojnim brigama, moguće u vezi sa svojom familijom ili sa finansijama.

 

Vaše ideje o novom poslu donose nove mogućnsti koje će se verovatno realizovati u što je moguće kraćem roku. Dobijate poziv od jednog Ovna ili neke Vodolije koji su vam naklonjeni i koji će biti spreman da vas saslušaju u vezi sa nečim što je za vas od velikog značaja.

 

RAK

Želite da se dopadnete osobi koja je izrazito ambiciozna i trudi se da vam da na znanje da možete da na nju računate. Osećate potrebu da izrazite svoje emocije na romantičan način ali vam to neće tako lako poći za rukom ako ste uzdržani i neiskreni.

 

Pravite plan kako da dođete do nekog ko vam je veoma značajan kao saradnik, naročito ako se radi o Jarcu, Biku ili Škorpiji koji su oduvek imali dovoljno sluha za sve vaše potrebe. Trudite se da vas niko ne iznervira kada je u pitanju tema u vezi sa kojom se često sa mnogima sukobljavate.

…NASTAVAK PROČITAJTE NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

Стране: 1 2 3