HOROSKOP ZA SUBOTU- Nije povoljan dan za putovanja pa bi bilo dobro da izbegavate odlazak na daleke puteve

HOROSKOP ZA SUBOTU- Nije povoljan dan za putovanja pa bi bilo dobro da izbegavate odlazak na daleke puteve

март 20, 2020 Off By Altina

OVAN

POSAO: Povoljan je dan za nove planove i poslove vezane za strategiju, statistiku i analizu. Možete da očekujete da ćet na ovom planu imati pozitivne preokrete.

LJUBAV: Ne znate kako da reagujete jer vas je partner zatekao i iznenadio. Moguće je da imate potrebu da se neko vreme udaljite od njega. Potrebno vam je vreme koje ćete imati samo za sebe.

ZDRAVLJE: Povećajte unos magnezijuma. Očekuje vas period u kojem ćete imati manje probleme sa nervnim sistemom. Oko svega što vas muči se posavetujte sa vašim lekarom.

 

BIK

POSAO: Očekuje vas dan tokom kojeg će poslovna atmosfera biti promenljiva. Mogući su neki problemi sa saradnicima. Potrudite se da na ovom polju zadržite dozu smirenosti.

LJUBAV: Osoba koja vam se udvara nije baš po vašoj meri i niste zainteresovani za ulazak u novu vezu sada. Možt da očkujete da ćete imati nešto usporeniji tempo na ovom polju.

ZDRAVLJE: Problemi sa osetljivim očima su naglašeni kod vas u narednom periodu, pa se preporučuje da maksimalno povedete računa o mogućim tegobama sa vidom.

 

BLIZANCI

POSAO: Možete da očekujete nova poslovna dešavanja koja će biti jako važna za vas. Pred vama je period u kojem ćete morati da se posvetite donšenju važnih odluka.

LJUBAV: Smeta vam ponašanje voljene osobe. Smatrate da se promenila, da nije više onakva kakva je bila i da je vaš odnos u minus fazi. Osećate veliku dozu zahlađenja.

ZDRAVLJE: Osetljivi disajni putevi. Skloni ste prehladi. Potrudite se da u narednom periodu više vremena posvetite svom zdravlju kao i tome da na ovom polju ostvarite povoljnije stanje.

 

RAK

POSAO: Imate vrlo opušten dan ispred sebe. Obaveze ne bi trebale da vas opterećuju. Spremni ste se malo odmorite. Pred vama je period u kojem ćete biti nonšalantni na poslu.

LJUBAV: Voljena osoba pokušava da razgovara sa vama o problemima koji postoje u vašoj vezi već neko vreme ali vi kao da ste se isključili. Očekuje vas malo teži period za ljubav.

ZDRAVLJE: Muči vas želudačna kiselina. Pred vama je faza u kojoj ćete generalno imati neke poteškoće kada je u pitanju polje zdravlja. Budite oprezni kada je u pitanju način ishrane.

 

LAV

POSAO: Povoljan je period za poslovne pregovore. Možete da očekujete da ćete uskoro potpisati i neku novu saradnju koja će za vas biti od velikog značaja u budućnosti.

LJUBAV: Moguće je da je vaš partner pokazao svoja iskrena osećanja i da je sada vreme da uzvratite istom merom. Pred vama je period u kojem će vam biti jako lepo.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi zbog nervoze. Očekuje vas faza u kojoj će biti neophodno da radite na svojoj smirenosti i na tome da nađete unutrašnju snagu za sve.

 

DEVICA

POSAO: Srećni ste jer ste uspeli da dođete do svojih ciljeva. Očekuje vas generalno povoljan dan za polje posla. Možete da očkujete da ćete uspeti da ostvarite pozitivne rezultate u narednom periodu.

LJUBAV: Dopada vam se osoba koja je jako slična s vama. Volite iste stvari, krećete se u istom društvu i nekako se razumete lako. Pred vama je generalno povoljan period za emocije.

ZDRAVLJE: Stomak vam je osetljiv, kao i probava. Povedite računa o ishrani i potrudite se da više vremena i energije uložite u odabir namirnica i njihovu pripremu.

…NASTAVAK PROČITAJTE NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

Стране: 1 2