Jarac i Strelac su kombinacija iz PAKLA! Ali zato ovaj spoj PRŠTI od strasti!

Jarac i Strelac su kombinacija iz PAKLA! Ali zato ovaj spoj PRŠTI od strasti!

2 марта, 2018 Off By tutuko

JARAC-BLIZANCI

Kombinacija Jarca i Blizanca je kao mač sa dve oštrice. Ako se oboje upuste u ljubavni odnos sa dovoljno poštovanja, ovo može da bude jako dobar spoj. Jarac je strpljiv i ambiciozan, dok Blizanac voli promene i svoju slobodu. Temeljni Jarac nikada neće razumeti Blizanca koji uvek traži prečice da bi došao do cilja. Ležerni pristup Jarca baš odgovara Blizancu koji ne trpi ograničenja i opterećenja. Interesantne ideje Blizanca može da oblikuje i materijalizuje Jarac. Dobra su poslovna i prijateljska kombinacija.

JARAC-RAK

Naizgled hladni Jarac i preemotivni Rak deluju kao nemoguća misija, ali nije tako. Ova dva suprotna znaka su u glavnom dobitna kombinacija. Predanost oba znaka je neverovatna. Uzajamno poštovanje se podrazumeva i obično kreće od samog trenutka poznanstva. Povremeni strahovi Raka umeju da pokrenu Jarca. Ovaj odnos se gradi na temeljima materijalne i emotivne sigurnosti. Ništa nije nemoguće za njih. Jako su dobri prijatelji ali umeju da se ne razumeju kao poslovni saradnici.

JARAC-LAV

Marljiv rad je nešto što karakteriše oba znaka i izaziva međusobne simpatije i poštovanje. Oba znaka su šarmantna na svoj način, ali tu svakako prednjači Lav. Imaju šta da nauče jedan od drugog. Dobro se nadograđuju. Ovo može da bude vrlo interesantan spoj. Povremeno preterivanje Lava ne smeta jednom Jarcu koji nikada ne gubi iz vida šta u suštini želi. Tradicionalizam Jarca je dobra osnova i za Lava kome to deluje vrlo prihvatljivo. Tvrdoglavost jedino može da ih razvoji. Odličan su poslovni i prijateljski spoj.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Стране: 1 2 3 4