Najiritantnije osobine horoskopskih znakova: Vage su neodlucne,Bikovi su lenji i tvrdoglavi,Ovnovi su skloni verbalnim uvredama

Najiritantnije osobine horoskopskih znakova: Vage su neodlucne,Bikovi su lenji i tvrdoglavi,Ovnovi su skloni verbalnim uvredama

10 марта, 2018 Off By tutuko

Bilo da ga čitate iz navike, znatiželje i li pak čvrsto vjerujete u utjecaj zvijezda na naše živote, horoskop može biti vrlo zabavan i zanimljiv, posebno kako govori o karakteristikama našeg znaka. Želite li se dobro zabaviti i nasmijati, donosimo najiritantnije osobine svih horoskopskih znakova.

OVAN

Uvek imaju argument za sve. Ovnovi su skloni verbalnim uvredama koje upućuju svima koji ih naljute pa se mogu posvađati bilo kada i bilo gde i s bilo kime (porodica, prijatelji ili pak potpuni stranci). U toj situaciji mogu biti glasni pa će se potruditi da svim silama dokažu da su u pravu. Njihovi pokušaji da opravdaju svoj stav ponekad podsećaju na dečju ljutnju.

BIK

Prave male lenštine. Bikovi su vrlo tvrdoglave osobe pa, kada im se nešto naredi, jednostavno ne žele da se maknu. To se vrlo često događa u doslovnom smislu, ali i u prenesenom značenju koje se odnosi na život. Ako im naredite da se pomaknu s kauča ili s mrtve tačke oni će vas jednostavno ignorisati. Oni žele sve, ali da za to ne moraju puno da se potrudite.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Стране: 1 2 3 4