LJUBAVNI I DNEVNI HOROSKOP za NEDELJU 1. DECEMBAR 2019.godine

LJUBAVNI I DNEVNI HOROSKOP za NEDELJU 1. DECEMBAR 2019.godine

30 новембра, 2019 Off By tutuko

OVAN

Odgovara vam ovaj dan, naročito ako planirate zajednički put negde sa partnerom čiji posao ima veze sa insotranstvom. Verujete da može da vam pomogne da rešite jednu važnu dilemu koja se tiče rođačkih odnosa.

 

Povoljan dana za one koji pokušavaju da se nametnu strancima ili da sa njima sklope nove poslove. Možete očekivati poziv od nekog ko vam je drag, iz nekog drugog mesta ili iz inostrasntva. Dobri pslovni partneri nude vam saradnju u nekoj privatnoj firmi.

 

BIK

Današnji dan može doneti prilično problema onim Bikovima koji su zbog nečeg inače ljuti na osobu koja im je draga ili na dugogodišnjeg partnera koji ne menja svoje navike. Neko ko vam je svojevremeno bio izuzetno drag ima probleme koje ne možete vi da rešite.

 

Dobro proverite s kim radite jer bi neko kome niste simpatični mogao iskoristiti nešto protiv vas. Imate veoma moćnu konkurenciju i možete imati problema sa onima koji su vam do juče bili naklonjeni, naročito ako ne budete spremni ni na kakvu vrstu saradnje.

 

BLIZANCI

Pokušavate da shvatite šta se dešava sa partnerom koji je svojeglav u svom stavu i ne popušta iako vi pokazujete emocije i dobru volju da mu pomognete da uspostavi sa vama normalnu komunikaciju. Bolje odustanite, naročito ako se radi o Ovnu, Jarcu ili Devici.

 

Verujete u mogućnost dobrog razvoja poslova, naročito kada je u pitanju saradnja sa nekim ko živi u inostranstvu. Osećate se superiornim i ne morate da taktizirate sa onima koji vam nisu naklonjeni ili koji na neki način minimiziraju vaš rad, moguće i nekom vrstom neosnovane kritike. Pazite na šta trošite novac.

 

RAK

Dan vam ne donosi baš sjajne mogućnosti za uspostavljanje dobre komunikacije sa nekim ko je više puta dokazao koliko je sebi bitan i koliko vas u stvari vaši problemi ili želje ne dotiču u velikoj meri. Ako ste slobodni, potražite jednu Ribu.

 

Potrebni ste mnogima, mnogi imaju u vas poverenje i pričaju vam ono što vas u stvari mnogo i ne zanima. Ne želite da se opterećujete tuđim problemima. Škorpija, Bik i neka Vaga računaju na vašu podršku. Lav računa na vašu odanost i bolećivost i moguće da će vam zatražiti novac na zajam.

…NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

Стране: 1 2 3