Jarac i Strelac su kombinacija iz PAKLA! Ali zato ovaj spoj PRŠTI od strasti!

Jarac i Strelac su kombinacija iz PAKLA! Ali zato ovaj spoj PRŠTI od strasti!

2 марта, 2018 Off By tutuko

JARAC-JARAC

Spoj dve autoritativne prirode ume da bude interesantan. Ako su suviše slični i beže od istih stvari – teško će opstati. Dobroćudnost, odanost i potreba za sigurnim emotivnim i materijalnim je nešto što ih svakako odmah na početku spaja. Obično imaju dobru komunikaciju i uživaju u zajednički postignutim ciljevima. Znaju slabosti jedan drugog što je neverovatna prednost. Mogu da se razumeju bez mnogo reči. Jarac ne voli da troši svoju energiju nepotrebno kada je privatan život u pitanju.

JARAC-VODOLIJA

Ovo su dva sveta različita. Tradicionalni Jarac i modernistički nastrojena Vodolija. Jarac voli sigurnost kod Vodolija ne voli ustaljene norme. Oba znaka su tvrdoglava do krajnjih granica. Međutim, kada jedna vrcava Vodolija uspe da isprovocira Jarca da spusti gard i otvori se – dolazi do velikih varnica. Vodolije su istraživači dok je Jarčevima bitan krajnji rezultat. Ako enerija i pažnja Vodolije nema konkretan cilj, teško će funkcionisati. Upravo zajednički ciljevi mogu dugoročno da ih spoje.

JARAC-RIBE

Jarac često ne ume da pokaže ono što oseća pa mu je bitna podrška u svakodnevnim stvarima. Ribe su sanjari koji dosta pažnje posvećuju ljudima koje puste u svoj život. Upravo ta posvećenost Riba ume da privuče Jarca. To je karakteristika koju Jarčevi najviše od svega cene. Kada Ribe osete to poštovanje, ništa im nije teško. Jako čudan spoj koji u praksi ume da funkcioniše savršeno dobro. Jarac ume da bude previše tvrdoglav i dominantan, a Ribama ume da bude previše dosadno pa to umeju da budu razlozi za prekid.

Стране: 1 2 3 4