JARAC-  SLAGANJE sa DRUGIM znakovima – NAJVIŠE  vole DEVICE i RAKOVE!

JARAC- SLAGANJE sa DRUGIM znakovima – NAJVIŠE vole DEVICE i RAKOVE!

4 марта, 2019 Off By tutuko

Jarac u horoskopu – slaganje sa drugim znacima u braku, vezi…

Jarac u horoskopu je najspecifičniji po tome što je veoma ambiciozan. Nije strano ni da zapostave porodicu ili neke druge stvari u svom životu upravo zbog karijere. Oni su u potpunosti posvećeni poslu. Za ženu jarca recimo, ne postoji podela na muške i ženske poslove. Za zarliku od nekih drugih znakova, jarčevi uopšte nisu nametljivi u kolektivu, ali uvek uspevaju da se probiju i dobiju unapređenje.

 

Njihova planeta vladalac – Saturn, čini ih melaholičnim, pa će vam delovati kao da su pomalo tužni. Takođe, oni su često i zatvoreni, pa ne pričaju mnogo. Nemaju puno samopouzdanja, njihov život je često i monoton jer oni vole ustaljene norme i ne prihvataju baš najbolje promene.

Jarčevi su jako mudri, pogotovo kada ih neko napadne. Njihov protivnik samo može da se iznervira kada ih vidi da su ravnodušni. U stvari jarčevi se često, mnogo nerviraju ali sve to trpe u sebi.

 

Jarac – uporedni horoskop. Sinastrija i ljubavne kombinacije

Jarac za neke znakove i nije najpoželjniji partner, baš zbog toga što mnogo ćuti i što nije previše otvoren za partnera. Njegova ambicioznost je takođe problem, jer mnogo radi i porodicu ponekad stavi na drugo mesto, iza karijere.

Za muškarce je, na primer, poželjno da u kasnijim godinama uđu u brak, pošto se vremenom formiraju kao ličnost, mnogo bolja nego što su bili u mlađim godinama.

U vezi vole da su dominantni, a ako je partner pametniji i sposobniji, lako se može osetiti ugroženim. Jarčevi nisu od onih znakova koji vole da im je partner bolji od njih, da mu ide u poslu i karijeri, bolje nego njima samima. Jarčevima sve to često smeta.

 

Kako se slažu jarac i ovan

Ukoliko su materijalisti po prirodi, ova veza bi i mogla da opstane, jer su oboje veoma ambiciozni. Kako imaju zajedničke ciljeve, koji obično podrazumevaju sticanje bogatstva, ovan i jarac će se prvenstveno poštovati.

Ipak, postoji nekoliko ključnih razlika koji kvare ovu vezu, prvenstveno jer je ovan impulsivan i nema strpljenja za neke stvari, dok je jarac proračunat, pa sve radi polako i strpljivo čeka pravi trenutak. Seks može biti prilično dobar, ali samo ako su partneri u dobrim odnosima. Ma kolika privlačnost bila među njima, neće se ni pogledati dok se ne pomire. Kod njih ne postoji seks pomirenja….…NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

Стране: 1 2 3 4