EVO ŠTA VAS ČEKA U ŽIVOTU: Po datumu rođenja saznajte ko je vaš anđeo čuvar i šta vam poručuje!

EVO ŠTA VAS ČEKA U ŽIVOTU: Po datumu rođenja saznajte ko je vaš anđeo čuvar i šta vam poručuje!

март 7, 2018 Off By Altina

Vaš anđeo pomoćnik je s vama od trenutka vašega rođenja i bez obzira na ličnost, pomaže vam u formiranju sudbine. Svako ima svoga anđela pomoćnika i on se može otkriti prema datumu rođenja. Kako biste saznali tko je vaš anđeo pomoćnik koji vas čuva, potrebno je izračunati svoje ime pomoću brojeva.

Izračunajte koje brojeve nose vaši podaci i šta vas čeka u životu.

Svako slovo je vezano uz neki broj:

A, I, J, = 1
B, K, R = 2
C, G, L, S, Ć, Č, Š, LJ = 3
D, M, T, Đ, DŽ = 4
E, H, N, NJ, X = 5
U, V = 6
O, Z, Ž = 7
F, P = 8

Napišite svoje ime i prezime i svakom slovu pridružite jedan broj. Saberite ih i ako ste dobili broj s više znamenki, saberi ih još jednom, dok god vaš rezultat ne bude jednoznamenkasti.

Anđeoski broj 1: Ariel

Ovaj anđeo pomaže svim živim i postojećim bićima, ali vama je baš osobni anđeo pomoćnik. Najbolje možete stupiti u kontakt sa svojim anđelom ako izađete u prirodu jer joj je jako bliska. Često šalje poruke učiniti nešto za svoju okolinu i za očuvanje čistoće prirode. Ako se i vi bavite očuvanjem prirode ili ako štitite životinje, tada je srce vašeg anđela puno radosti. Ariel poručuje da ne mislite koliko opasnosti vreba oko vas, nego koliko je toga u vama.

Anđeoski broj 2: Chamuel

Chamuel je anđeo unutarnjeg mira i blagoslovljeni ste ako vas on čuva! Što god da se dogodi s vama ili oko vas, zbog njega ćete se uvijek osjećati Božjim djetetom. S njime se ništa ne događa slučajno. I u najtežim situacijama će vam pokazati svjetlost na kraju tunela, slaće vam poruke preko snova i uz takvu pomoć vi održavate svoju vjeru. Chamuel unosi svjetlost iu tamu, to je njegov posao. On je sama nada, svoju ljubav usmjeri uvijek gdje je najpotrebnija. Preko njega i vi možete postati pomoćnik, Vaša karizma zrači mirom gdje god se pojavite. Poruka anđela Chamuela za vas je: nikada ne sumnjaj u sebe!

 

…NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

Стране: 1 2 3 4