“KRALJICE” horoskopa: Dame rođene u ovom znaku su prave DIVE!

“KRALJICE” horoskopa: Dame rođene u ovom znaku su prave DIVE!

7 марта, 2018 Off By tutuko

Zovu ih “kraljicama horoskopa”, a one to zaista i jesu.

Baš kao što je lav kralj životinja, žene koje su u horoskopu LAVICE uvijek su glavne u društvu i rođene su da budu dive. A ako se pitate zašto, donosimo vam čak osam razloga koji to pobliže objašnjavaju:

Zabavne su

Žene rođene u ovom znaku u stanju su i najdosadniji događaj učiniti zabavnim, čisto svojom pojavom. Lavice pršte pozitivnom energijom i zanimljive su, pa se s njima žele družiti mnogi.

Odane su

Lavicama je u vezi najvažnija odanost, bilo da se radi o ljubavnom ili prijateljskom odnosu. Na njih se baš uvijek možete osloniti jer vas nikada neće pokušati prevariti, a obećanje koje ste dobili od žene rođene u ovom znaku, sigurno će biti ispunjeno.

Kreativne su

Žene u znaku lava često razmišljaju izvan okvira i obično su one osobe u društvu koje imaju najbolju ideju. A zbog svoje kreativnosti, često su i odlične preduzetnice ili menadžerke.

Neodoljive su

Lavice se obično ne moraju truditi kako bi privukle pažnju suprotnog pola, jer muškarci jednostavno gravitiraju u njihovom smjeru. Na tome im druge žene često zavide jer čak i kada daju sve od sebe, ne mogu se takmičiti s prirodnim šarmom lavica.

 

…NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

Стране: 1 2