GORKA ISTINA ili SLATKA LAZ? Evo koji znak je uvek ISKREN, i koji ce te SLAGATI a nece ni trepnuti!

GORKA ISTINA ili SLATKA LAZ? Evo koji znak je uvek ISKREN, i koji ce te SLAGATI a nece ni trepnuti!

септембар 2, 2019 Off By Altina

JARAC

Pošto su Jarčevi vrlo ambiciozni, normalno je da ne poznaju i ne priznaju nikakve prepreke na putu do ostvarenja cilja koji su sebi odredili. U stanju prešutjeti svaku istinu koja bi na bilo koji način poremetila njihove planove. Što se samih laži tiče, Jarac će slagati onda kada je to njemu zaista potrebno i korisno, jer, on je političar kome ne mogu tako lako promaći određene strategije u ponašanju.

 

Posebno su pažljivi i oprezni da sebi ne stvore neprijatelje koji bi im mogli zasmetati u njihovom usponu ka vrhu karijere, bilo da se radi o društvenom, profesionalnom ili ekonomskom planu. U svakodnevnom životu, kao i u obitelji, Jarac poštuje moralne norme i ne laže ili barem to izbjegava, te se ponaša na iskren i lojalan način. Kada jednom upoznate njegove slabosti, moglo bi se reći da se u Jarca čovjek može pouzdati.

 

VODOLIJA

Karakteristično je za rođene u ovom znaku, da će pažljivo izbjegavati reći istinu koja bi mogla naškoditi njihovim bližnjim ili osobama s kojima su riješili održavati dugoročne odnose. Vodenjaci dakle, funkcionalno lažu, odnosno lažu onda kada uvide da će takva laž biti korisna za opće dobro i odnose.

 

Vodenjak, također, u dušu poznaje umjetnost diplomacije, koja im je vrlo srodna i koja im omogućuje da obavljaju funkciju posrednika između dvije struje suprotnih mišljenja. Sposobni su dati za pravo istovremeno i jednoj i drugoj strani. Naravno, sve to poslije njima pravi svojevrsne probleme iz kojih se samo oni znaju ispetljati i to visoko uzdignute glave.

Da nisu inspirirani idealizmom, Vodenjake bi zbog ponašanja bilo vrlo lako optužiti za oportunizam.

RIBE

Ako pripadnik ovog znaka slaže, onda je to zbog toga da bi se nekako izvukao iz nemilosrdnih životnih obveza koje ga okružuju, a za koje nije spreman. Ribe lete na krilima idealizma i mašte, one se zabavljaju zamišljanjem drugačije realnosti, fantastičnih situacija koje ih odvajaju od banalnosti, od kojih inače Ribe bježe kao od kuge!

 

Ponekad su skloni lagati o svojoj prošlosti, sadašnjosti i budućnosti i to u takvoj mjeri da i sami povjeruju u vlastitu laž. U svom izlaganju imaju tendenciju da uljepšavaju stvari, da ih preuveličavaju i izvrću, da ponekad čak steknu opće simpatije i blagonaklonost. Tko ih dobro poznaje i cijeni ih u pravoj mjeri, nikada neće biti zatečen ili neugodno iznenađen. Bilo kako bilo, svojim lažima, Ribe ne žele ikoga povrijediti, prije bi se moglo reći da će svakako nastojati pomoći.

 

Стране: 1 2 3