Ovi znaci zodijaka su prave tempirane bombe, kad odlepe, eksplodiraju istog trena!

Ovi znaci zodijaka su prave tempirane bombe, kad odlepe, eksplodiraju istog trena!

септембар 2, 2019 Off By Altina

Ovan

Ovnovi su prave tempirane bombe na 2 noge. Kad odlepe, eksplodiraju istog trena i uopšte se ne obaziru kako će se njihovo ponašanje odraziti na okolinu. Deru se, vrište, urlaju i jadan onaj na koga se namerače, bilo da je taj neko uzrok njihove ljutine ili obična kolateralna šteta.

 

Ono što je najbitnije je da ga ta osoba potpuno iskulira, tako će se Ovan najbrže vratiti u normalu. Vrlo brzo se ohlade i onda im bude mnogo žao što su se tako nedolično ponašali pa se izvinjavaju, ali to uopšte ne znači da neće uskoro opet dići sve u vazduh.

 

Bik

Ako se Bik naljuti na vas, prvo će na suptilan način pokušati da vam to stavi do znanja. Postaće dalek i hladan a ako vidi da ne reagujete transofirmisaće se u vulkan Etna i svu svoju lavu će proliti po vama.

 

To je vrsta besa koja briše sve pred sobom, jer kad ih uhvati to njihovo lome i bacaju sve što im se nađe pri ruci, zato bi bilo najbolje da se spašavate dok još možete. Ako već niste takve sreće, u sebi ponavljajte Oče naš nekoliko puta i nadajte se da će taj tornado što pre proći.

…nastavak na sledećoj strani…

 

Стране: 1 2 3