DEVICA: TUĐE NEĆE, a ono ŠTO JE NJENO – spremna je i ŽIVOTOM DA BRANI!

DEVICA: TUĐE NEĆE, a ono ŠTO JE NJENO – spremna je i ŽIVOTOM DA BRANI!

2 септембра, 2019 Off By tutuko

Devica je zemljani znak, čija je vladajuća planeta Merkur. Ovaj horoskopski znak, kao i ostalih jedanaest znakova, ima tačno određene karakteristike i osobine koje ga razlikuju od ostalih. Osobe koje su rođene u znaku Device je pre svega veoma lako prepoznati po fizičkom izgledu, načinu na koji hodaju, ponašanju, ali i stilu odevanja.

 

Ono što kod Device takođe možete uočiti je njena analitičnost. Ni jednu odluku neće doneti pre nego što uzme u obzir sve detalje i pažljivo ih odmeri.

Analitičnost je takođe njena vrlina, jer zbog svoje obazrivosti, retko će kada povredite ljude oko sebe. Ona je brižljiva i pametna i ume da se izbori za svoje ciljeve i potrebe.

 

Poznate su i po tome što su veoma humane i od njih uvek možete da tražite pomoć i da budete sigurni da vas one neće odbiti. Vrlo su pametne, intuitivne i veoma dobro čitaju ljude.
Shodno tome veoma lako mogu da protumače da li su nečije reči laž ili istina.

Devica prosto ume da uđe u čovekove misli i gestove i na taj način da ga lako pročita. Ma koliko da je neko dobar lažov i glumac, neće moći tako lako da pređe jednu Devicu.

 

Možda ona na prvi pogled izgleda kao nevino, mlado biće, ali zapravo je Devica jedna prepredena lisica, od koje možete očekivati sve, pa čak i nemoguće. Nastavak na sledecoj strani.

Стране: 1 2