GORKA ISTINA ili SLATKA LAZ? Evo koji znak je uvek ISKREN, i koji ce te SLAGATI a nece ni trepnuti!

GORKA ISTINA ili SLATKA LAZ? Evo koji znak je uvek ISKREN, i koji ce te SLAGATI a nece ni trepnuti!

септембар 2, 2019 Off By Altina

DJEVICA

Pošto nose pečat Merkura, Djevice su i te kako sposobne slagati, pogotovo onda kada su izložene kritici koja se odnosi na njihovu poslovnu kompetentnost. S druge strane, pošto strahuju od mogućnosti da budu otkrivene, Djevice znaju malo i prikočiti, jer ne bi mogle podnijeti situaciju koja bi se povodom otkrivanja laži stvorila.

 

Kada se suoči s ovom mogućnošću, Djevica reagira tako što koristi duboke motivacije koja inače i proizlaze iz njene dvolične prirode. Posjeduju snažna uvjerenja, ali se istovremeno mora boriti sa antikomformizmom koji joj sugerira njena planeta – vladar. Potreba da zadobije simpatije tjera ih da se ponašaju na adekvatan način i da lažu kada je to potrebno, da ne bi izgubile tlo pod nogama.

 

VAGA

Kao što je stalno naklonjena uspostavljanju ravnoteže, Vaga se na isti način ponaša i sa naklonošću prema lažima. Želi postići mir sa samom sobom i sa drugima, u bilo kojoj prilici. Njezina žeđ za istinom i pravdom je odlučujuća kada se radi o ozbiljnom prihvaćanju moralnih načela.

Baš u ime tih moralnih načela, Vage su spremne malo i otmjeno slažu. To čine i u ime plemenitih ciljeva, a i zbog toga da bi pomogla onima koje voli. istinu inače govori na sva zvona, tako da bi svima moglo biti jasno kakvi su njeni stavovi.

 

Vage su pored ostalog inspirirane prirodnom društvenošću, što im omogućuje da gotovo sa svima biti u dobrim odnosima. Ako zaključe da će jedna laž donijeti dobro svima, Vage će slagati, ali će svima dati do znanja da to čine vrlo nevoljko, jer o lažovima imaju najgore mišljenje.

 

ŠKORPION

Je li zbog Plutona, gospodara podzemnog svijeta, pa tako i svih prikrivenih stvari ili zbog Merkura, koji je u zviježđu Škorpiona vrlo utjecajan, tek, Škorpion je jedan od najsposobnijih lažova među svim horoskopskim znacima! Instinkt za laž je kod Škorpiona toliko jak da rijetko uspijeva ga obuzda, pošto ga zabavljaju tuđe reakcije.

 

Može se dogoditi da se toliko užive u laži, da ispred svojih bližnjih stvore o sebi potpuno drugačiju sliku. U svakom slučaju, vrlo su rezervirani, pa tako uspijevaju vrlo učinkovito sačuvati tajnu koja im je povjerena. Potpuno vladaju svojim jakim instinktima i stoga i znaju zatvoriti usta kada je to potrebno, a sve zbog toga da ne bi naudili sebi i drugima. Najviše zbog toga, Škorpioni imaju vrlo lijepe perspektive kao političari ?

 

STRIJELAC

S obzirom da u druge imaju puno povjerenja, Strijelci su svakako možda i najiskrenije ličnosti među horoskopskim znakovima. Ipak, oni su skloni da misle kako su i drugi poput njih, u čemu naravno griješe, pa se tako izlažu riziku od stradanja bilo koje vrste. Strijelci ne znaju da lažu, a kako su inače vrlo često i brbljivci, može se dogoditi da u svojim pričama malo pretjeraju i da neku riječ ili situaciju preuveličaju. Zbog toga se poslije kaju i upadaju u drugu krajnost, želeći da poprave ono što su poremetili.

 

Razumljivo je to što Strijelci kao vrlo dobroćudni i širokogrudni ljudi, uspijevaju iznuditi ili dobiti oproštaj za ono što eventualno zabrljaju. U svakom slučaju, kako bi se izbjegle bilo kakve nesuglasice, najbolje je ne provocirati Strijelce i ne tražiti od njih osobno mišljenje, pogotovo ne o stvarima koje ih diraju. Od njih je teško dobiti objektivno mišljenje, lišeno emocija i osjećanja. Na taj način bi se našim prijateljima Strijelcima stvorile samo poteškoće i nedoumice.

Nastavak na sledecoj strani…

 

Стране: 1 2 3