DEVICA : SLAGANJE sa drugim znakovima – NAJIDEALNIJI  JARAC, BIK, RIBE…

DEVICA : SLAGANJE sa drugim znakovima – NAJIDEALNIJI JARAC, BIK, RIBE…

фебруар 27, 2019 Off By Altina

Devica u horoskopu – slaganje sa drugim znacima u braku, ljubavnoj vezi…

Za device važi da su teški ljudi, konzervativni, skloni konstantnim kritikama, ali trebalo bi da znate da su oni veoma inteligentni, precizni u svim poslovima koje obavljaju, ali i veoma strastveni, što niko ne očekuje.

U pitanju su porodični ljudi, muškarci nastoje da supruzi i deci obezbede lagodan život i finansijsku sigurnost, a žena devica je brižna majka, puna ljubavi i razumevanja prema svojim najmilijima.

Devica je odličan radnik, a najbolje se snalazi u poslovima koje drugi smatraju dosadnim, jednoličnim i monotonim. Baš takve poslove oni obavljaju precizno, do savršenstva.

U pitanju su obrazovani i kulturni ljudi, što i priliči inteligentnim osobama kao što su oni. Njihovo ponašanje je smerno, a tračevi su im odvratni. U mladosti se ne upuštaju u ljubavne skandale i avanture, ali ako ostanu neoženjeni ili neudate, sve će ih to stići u srednjim godinama, kada mogu čak postati i razvratni. Devicama ni tada nije problem da pronađu partnera, jer su uvek mladoliki i lepi.

Devica – uporedni horoskop. Sinastrija i ljubavne kombinacije

S obzirom da su sklone kritikama, device za pojedine znakove nisu poželjni partneri, ali su zato veoma pouzdani u braku i vezi, nisu skloni prevarama i vanbračnim avanturama, što opet drugi umeju da cene. Devici odgovaraju prvenstveno odgovorni i porodični ljudi.

Najčešće traže nežne partneri, koji ne vole da izlaze i da se upuštaju u avanture.

Nije im lako da pronađu osobu koja im u potpunosti odgovara, pa tek u kasnijim godinama ulaze u bračne vode.

Kako se slažu devica i ovan

Naizgled stidljiva devica privućiće ovna svojom tajanstvenošću. Dopašće mu se i to što je devica neko ko je realan i ko stoji čvrsto na zemlji. Imaju nekoliko zajedničkih interesovanja i u suštini to je ono što će neko vreme držati ovu vezu.

Devica i ovan uopšte nisu preporučljiv par. Ovan je jedan od onih znakova koji ne podnosi da mu neko protivreči, a devici je u prirodi da kritikuje druge. U žaru svađe može doći i do raznih ponižavanja, a to već vodi ovu vezu u propast. Da bi opstali, moraju prvo da nauče da poštuju jedno drugo i da izbegavaju vređanje. Ni seks nije ništa posebno, ovan je kao i uvek brzoplet, što devici smeta.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Стране: 1 2 3 4