BIK : SLAGANJE  sa drugim znacima – DEVICA i RIBE NAJIDEALNIJE, vazdušne znakove IZBEGAVATI!

BIK : SLAGANJE sa drugim znacima – DEVICA i RIBE NAJIDEALNIJE, vazdušne znakove IZBEGAVATI!

фебруар 27, 2019 Off By Altina

Bik u horoskopu – slaganje sa drugim znacima u braku,ljubavnoj vezi…

Za bikove u horoskopu važi da su realni, stoje čvrsto nogama na zemlji i ne žive u snovima i iluzijama. Svesni su svoje situacije, kod njih nema fantaziranja ili preuveličavanja.

 

Bikovi ne vole promene, najbolje se osećaju u poznatom okuženju. Imaju svoje stavove i razmišljanja, tuđe ih nikad ne interesuje, ma koliko se neko trudio da im pojasni neke stvari. Pomalo su i lenji. Važe za učtive ljude koji poštuju tradiciju.

 

Bikovi su krajnje opušteni u svakoj situaciji i kod njih nema žurbe. Zato sve što rade, rade precizno. Proračunati su i štedljivi, ali su i hedonisti, pa vole da se s vremena na vreme opuste negde u kafani sa društvom uz dobru muziku i klopu.

 

Iako nisu baš strastveni, bikovi vole da budu u vezi, da bi imali podršku i ljubav od voljene osobe. Za njih su partneri koji su poput samih bikova u horoskopu – mirni, staloženi, opušteni… Neko ko nije od akcije, ko ne voli da mu se život odjednom okrene za stoosamdeset stepeni. Burne veze takođe ne podnose i lako ih raskidaju. Ako želite da ih zadržite kraj sebe obradujte ih s vremena na vreme nekim poklonom, i znajte da su jako ljubomorni.

 

Kako se slažu bik i ovan?

Ovan i bik imaju sjajnu komunikaciju tako da zaključujemo da je ovo jako lepa kombinacija. Biće im zabavno zajedno, ovan je biku interesantan pošto je samostalan, a bik je neko na koga se ovan može osloniti u teškim vremenima. Ukoliko je žena ovan a muškarac bik i seks će biti fantastičan.

Ako je situacija obrnuta, tj ako je muškarac ovan a žena bik, seks već neće biti toliko dobar, jer su ženski bikovi jako nežni, dok ovan voli akciju i vratolomije u krevetu.

 

Bik i ovan mogu imati probleme zbog svoja dva, potpuno suprotna karaktera. Ovan je veoma impulsivan, pobesni za sitnicu. Bika možete takođe izbaciti iz takta ali njegovi živci su čelični i mnogo ga je teže iznervirati. Takođe ovan je od akcije, dok je bik lenj i kod njega je sve opušteno. Biće najbolji prijatelji, ali ne i najbolji muž i žena ili momak i devojka.

 

 

Kako se slažu bik i bik?

Naravno, i bikovi će se dobro slagati sa pripadnicima sopstvene vrste. Kao prvo vezaće se jedno za drugo, odani su, znaju tačno šta je potrebno njihovom partneru jer isto razmišljaju i vole iste stvari.

Iako je ovo veza za ceo život, dva bika mogu vremenom pasti u monotoniju. Obično u vezi treba neko življi da s vremena na vreme malo začini ljubavni život, pogotovo u krevetu. Dešava se i da dosade jedno drugom, pa se, najčešće muškarac, vremenom odvoji i počne da provodi više vremena sa prijateljima nego sa svojom ženom ili devojkom.

Kako se slažu bik i blizanci?

Blizanci će lako šarmirati bika, ali samo šarmirati. Zajedno mogu imati nezaboravan seks, ali sve dok to bude nešto neobavezno. Za duže staze ova veza se retko kad preporučuje.

Blizanci i bik će se teško razumeti, jer usporeni bik neće moći da sustigne blizanca, koji kao leptirić leti sa cveta na cvet i non stop negde juri. Blizančevi flertovi, ma koliko bezazleni bili, razjariće ljubomornog bika. Razumni bik , razmisliće uvek dva puta pre nego što se zaljubi u blizanca, jer on baš ne voli takve osobe. Blizanci vole promene, bik ih ne podnosi… jednostavno rečeno skroz su različiti.

Kako se slažu bik i rak?

Bik i rak mogu imati jako lepu vezu, pogotovo ako se radi o kombinaciji žena bik i muškarac rak. Emotivni rak pružiće biku ljubav, nežnost i pažnju koju želi. Takođe pružiće mu dom, mir, porodicu … sve ono što bik teži da ima u životu.

Da bi veza opstala i bik, koji je nekad pomalo rezervisan, mora raku pokazati da ga voli i pokloniti mu pažnju, jer će se u suprotnom rak povući u svoj oklop i zavtvoriti u sebe uveren da nije dovoljno voljen.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Стране: 1 2