DEVICA : SLAGANJE sa drugim znakovima – NAJIDEALNIJI  JARAC, BIK, RIBE…

DEVICA : SLAGANJE sa drugim znakovima – NAJIDEALNIJI JARAC, BIK, RIBE…

фебруар 27, 2019 Off By Altina

Kako se slažu devica i strelac

Strelac nije najpoželjnija opcija za devicu. Može joj pružiti malo zabave s vremena na vreme, a devica će ponekad nerealnog strelca spustiti na zemlju.Imaju i dosta zajedničkih tema za razgovor i razmatranje.

Ipak imamo više negativnih komentara za ovu vezu koja može da uspe ugavnom samo na kraće staze. Strelac se teško vezuje . U seksu se ne dopunjavaju. Aspekti su nešto bolji ako je u pitanju kombinacija muškarac devica i žena strelac.

Kako se slažu devica i jarac

Jarac je već mnogo bolji izbor za devicu. Oboje su zemljani znakovi i što je najbitnije iste naravi. Pametni, proračunati, porodični, pomalo nervozni… Ovo je par koji ni nedaće ne mogu razdvojiti, šta više još više će ih spojiti. Razumeju se čim se pogledaju. Ni jedno ni drugo nisu preterano strastveni sa drugim znacima, ali zajedno prave vatromet. Sa jarcem će se devica možda najbolje složiti u krevetu.

Iako su oba znaka pomalo teška, ova kombinacija je retko kad bezuspešna i skoro nema nikakvih mana, čak i kad su aspekti nepovoljni.

Kako se slažu devica i vodolija

Sa vodolijom devica će proživeti simpatičnu avanturu, ali neće ostvariti neku stabilniju vezu. Avanturistička vodolija, devici će pružiti malo zabave, a zajedno vole da diskutuju o mnogim temama. Dobar seks, mada vremenom će se stvari zakomplikovati.

Razlog je naravno razlika u karakterima. Opet one čuvene razlike između zemljanih znakova koji su realni i stabilni, i vazdušnih koji su nestalni i pomalo neozbiljni. Čak i ako veza opstane ili ima dobre aspekte, osetiće se da je labilna i mlaka.

Kako se slaži devica i ribe

Ova veza nije loša, a poželjno je da to bude kombinacija žena devica i muškarac riba. Možda nemaju puno toga zajedničkog ali su svakako za pohvalu. Ljubav vode nežno, razumeju se i u krevetu, a na svim drugim poljima dopunjavaju jedno drugo.

Kao što smo već napomenuli, njihovi karakteri su suprotni, ali bez obzira na to ovoj vezi je uspeh zagarantovan.

Стране: 1 2 3 4