Žena Strelac: Šarmantna, brbljiva i uvek nasmejana,uvek pozitivna, puna života, vedra, zabavna,odvažna!

Žena Strelac: Šarmantna, brbljiva i uvek nasmejana,uvek pozitivna, puna života, vedra, zabavna,odvažna!

септембар 6, 2019 Off By Altina

Ljubav

Ljubav je vječita misterija za ženu Strijelca. Stoga na ljubav u isto vrijeme gleda kao na nagradu za kojom čezne i kao na najvrednije blago koje skriva. Često se boji intimnosti pa za mnoge ‘Strijelčice’ ljubav često procvjeta iz prijateljstva i životni pratitelj obično joj je i najbolji prijatelj.

 

Ne voli monotoniju pa stoga mirne kućne večeri provedene ispred TV-a nisu njen pojam idealne veze. Život želi dijeliti s nekime s kime će mentalno i fizički biti ravnopravna, odnosno želi načitanog partnera spremnog na brojna putovanja jer žena Strijelac obožava putovati.

Čak i kada je totalno ‘opijena’ partnerom uspijeva zadržati vlastitu neovisnost što je čini još privlačnijom i šarmantnijom.

 

Žena Strijelac je na ljubavnom planu strastvena pustolovka, a njezini je snažni impulsi i prirodna radoznalost navode da nanovo i istim žarom kreće u ljubavna istraživanja. Lako se može odati razuzdanosti i lutanju od partnera do partnera, a kadra je održavati po nekoliko veza istodobno. No, ne treba vjerovati da zbog površnog stava prema ljubavi i zaziranju od braka njoj nedostaju osjećaji.

 

I bez obzira na osnovnu nepostojanost, kad naiđe na idealnog muškarca, žena Strijelac postaje vrlo pouzdan životni suputnik. Njezin optimizam i oduševljenost čine je dragocjenom ugodnom partnericom koja zna ohrabriti i povratiti veselje u danima iskušenja.

 

Prijateljstvo

Želite li proširiti vidike i riješiti se predrasuda, prijateljica rođena u Strijelcu najbolje će vam u tome pomoći. No, osim što je majstorica u vođenju intelektualnih i poučnih razgovora, poznata je i kao najveći šaljivdžija u društvu. Ne boji se glumiti dežurnog klauna i šaliti se na vlastiti račun ako će tako zabaviti i nasmijati svoje prijatelje.

Potpuno nepristrana, njene prijatelje čine ljudi iz svih sfera života, raznih nacionalnosti i religija te različitih kultura.

Njeni prijatelji za čitav život obično su rođeni u znaku Vodenjaka ili Vage. Iako je tipične ženske teme ne zanimaju puno, ima puno prijateljica i zna podići atmosferu i u društvu u kojem su same žene. Ima i puno prijatelja, srčanih tipova s kojima dijeli ljubav prema adrenalinu…..…NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

Стране: 1 2 3 4