Žena Strelac: Šarmantna, brbljiva i uvek nasmejana,uvek pozitivna, puna života, vedra, zabavna,odvažna!

Žena Strelac: Šarmantna, brbljiva i uvek nasmejana,uvek pozitivna, puna života, vedra, zabavna,odvažna!

6 септембра, 2019 Off By tutuko

Izgled

Vanjske karakteristike žene Strijelca su živ pogled, visoko čelo, lijep govor, lagan i odmjeren hod, mladolikost i razvijena ramena. Ima čisti ten, a lice joj je dugoljasto ili ovalno s visokim i gustim obrvama, dužim nosom te ekspresivnim očima iskričavo svijetlo plave ili smeđe boje.

 

Vitka je te ima proporcionalno i razvijeno tijelo. Ono po čemu ćete iz daljine prepoznati ženu Strijelca je njena nespretna elegancija. Zvuči kontradiktorno, ali ona i kada na brzinu nabaca ne sebe odjeću koju većina ljudi ne bi kombinirala zajedno, može izgledati ljupko i dotjerano. Ima brze pokrete i dramatične geste, često se nesvjesno igra pramenom kose. Prirodno naginje snažnoj atletskoj građi, ali je isto tako sklona kojem kilogramu viška jer voli uživati u hrani i piću.

 

Udobnost je zakon broj jedan za ovu boemsku dušu kad je riječ o odjeći. Prirodni materijali poput pamuka, vune i lana najbolje joj odgovaraju. Prezire usku odjeću koja je sputava, a obožava duge šarene suknje, mekane traperice koje lagano vise, sportsku odjeću i tenisice. Voli minimalni make up i nosi vrlo malo nakita.Ona čezne za dalekim zemljama, a ne za skupocjenim štiklama.

 

Ako i kupi fine cipele, uvijek će joj biti manje važne od njenih gojzerica za planinarenje. Za tretmane ljepote nema baš strpljenja, obavit će one najnužnije poput depilacije i pedikure ljeti, a ne mari baš ni za dnevne rituale ljepote. Nanošenje kreme na lice ujutro i navečer njoj su gnjavaža.

 

Voli kupovati, ali na mjestima kao što je tržnica u nekoj egzotičnoj zemlji. Mnogi njeni odjevni komadi uspomena su s nekog putovanja. Njen šoping izgleda poput fizičke rekreacije – ulijeće i izlijeće iz dućana u dućan brzinski razgledavajući ponudu i „pikirajući“ što originalnije komade jer ne voli nositi ono što nose svi ostali…..…NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

Стране: 1 2 3 4