OVAN – LJUBAV za OVNA je LOV i uradiće sve što treba da OSVOJI koga želi,ako mu pokažete pravu ljubav njegovo srce će zauvek biti vaše!

OVAN – LJUBAV za OVNA je LOV i uradiće sve što treba da OSVOJI koga želi,ako mu pokažete pravu ljubav njegovo srce će zauvek biti vaše!

септембар 6, 2019 Off By Altina

Vatreni Ovan vešto krije svoja osećanja, ali ako mu pokažete pravu ljubav njegovo srce će zauvek biti vaše!

Ovan najbolji znak za strasnu ljubav.Evo kakvu ljubav i strast žele rođeni u znaku Ovna…

 

Ljubav za Ovna je lov i uradiće sve što treba da dobije nagradu koju želi. Pitanje koje im je konstantno u glavi jeste da li je nagrada dovoljno vredna da je zadrže. Ovnovi vole izazove tokom lova, pa im prija ako objekat njihovog lova voli to isto. To im pruža posebno zadovoljstvo.

Nema nikakve sumnje da su Ovnovi pravi zavodnici, kao i da ne mogu da odole zavođenju. Varnice će leteti u takvoj igri zavođenja.

Mentalna privlačnost je veoma bitna strastvenim Ovnovima, i vrlo često je indikator da li se stvari odvijaju onako kako oni žele. Jednom kada ulove, oni se ponašaju kao brižni ljubavnici, ali očekuju da im se konstantno govori da su oni najbolji!…...

 

Ovnovi pomeraju centar svoje mete vrlo često, uvek tražeći, gledajući i procenjujući. Vrlo je teško odoleti šarmu pripadnika ovog znaka.

Aura koju poseduju ovi ljudi je veoma intenzivna i intrigantna, te se mnogi privučeni time vrlo brzo nađu na tacni pred Ovnom. To je upravo ono što Ovan želi: dosta raznih mogućnosti kako bi igrali igre. Nastavak na sledecoj strani…

Стране: 1 2