OVAN – LJUBAV za OVNA je LOV i uradiće sve što treba da OSVOJI koga želi,ako mu pokažete pravu ljubav njegovo srce će zauvek biti vaše!

OVAN – LJUBAV za OVNA je LOV i uradiće sve što treba da OSVOJI koga želi,ako mu pokažete pravu ljubav njegovo srce će zauvek biti vaše!

септембар 6, 2019 Off By Altina

 

Nešto funkcioniše, nešto ne, ali jedno je sigurno: igre su Ovnovima uvek zabavne! Lepota svega toga, je da Ovnovi naprosto zablistaju u tim ljubavnim igama postajući senzibilniji, osećajniji i prihvatljiviji.

Dokle god je vaš Ovan spreman na deljenje, imate velike šanse da uspete!….

 

Izuzetno strastvenim Ovnovima potreban je partner jednake strasti, koji će ih stimulisati i uklopiti se u njihovu vatrenost! Ukoliko nije tako, čemu dalje mučenje? Ovnovi mogu biti veoma odani, iako i okrenuti ka sebi u isto vreme.

Njihov partner mora da dokaže poverenje i da poseduje osećaj kada je potrebno da ih pusti i da im prostora, koji im je preko potreban (s vremena na vreme!). Povremeni napadi besa od strane Ovna je nešto sa čim moraju da se suoče. Takođe, to mogu da iskoriste kao način da upoznaju svog Ovna.

 

Ovnovi se drže veze sve dok ima strasti (ipak je Ovan vatreni znak!), te ukoliko stvari počnu da se stišavaju neće proći dugo pre nego što vaš Ovan uhvati maglu! Idealan partner Ovnovima je neko veoma inteligentan, zanimljiv, interesantan, duhovit i vatren! Pronađite se! Srećno!

 

Стране: 1 2