ŠKORPIJE – SNAŽNI i NEZAVISNI, cene ISTINU,nikad NEĆETE udpeti da MANIPULIŠETE sa njima – 30 brutalno istinitih činjenica o Škorpijama!

ŠKORPIJE – SNAŽNI i NEZAVISNI, cene ISTINU,nikad NEĆETE udpeti da MANIPULIŠETE sa njima – 30 brutalno istinitih činjenica o Škorpijama!

септембар 6, 2019 Off By Altina

Škorpije su osobe snažne volje i mistične prirode koje mogu bez napora privući pažnju drugih jer poseduju idealne karakteristike za postizanje željenih ciljeva.

 

Predstavnici ovog znaka su snažni, nezavisni, prepoznatljivi, velikodušni, puni ljubavi i bez predrasuda. Oni su poznati po svojoj posesivnosti i ljubomori, a sa druge strane po izuzetnoj lojalnosti.

 

Najbolji savet kada je u pitanju druženje sa Škorpijom je da budete iskreni sa njom. Ako im ispričate istinu, dobićete neverovatnog prijatelja koji će uvek biti odan i nikada neće pružiti lažna obećanja.

Pročitajte sledećih 30 brutalno istininitih činjenica o karakteru Škorpije:

 

1. Ne pitajte glupa pitanja, jer ćete za uzvrat dobiti veoma sarkastičan odgovor.
2. Škorpije osećaju previše duboke emocije. Svaka reč, postupak, pozitivna ili negativna energija, snažno dotiče njihovo srce.
3. Škorpije su sjajni posmatrači i vide svaku reakciju, čak i ako nešto pokušavate da sakrijete od njih.

4. Možda je teško upoznati Škorpiju, ali ih je nemoguće zaboraviti.
5. Oni mogu biti puno razumevanja, ali neće imati toleranciju za vas ako su vam već dali priliku da ispričate istinu, a vi ste i dalje lagali.
6. Škorpije su introvertne, ali se mogu družiti sa jako aktivnim ljudima.

 

 

7. Nikada se ne igrajte sa emocijama Škorpije, jer je to jednako igri sa đavolom.
8. Škorpije veruju da se ne bi trebalo izvinjavati zbog svoje brutalne iskrenosti, pa je bolje da je prihvatite ili da potpuno odete.
9. Ako je Škorpija ozbiljno ljuta, nemate izlaz iz te situacije.

10. Možda Škorpije ponekad deluju paranoično, ali imajte na umu da njihova intuicija za druge ljude nikad nije pogrešna.

11. Pitate se šta Škorpje potpuno ne mogu da podnesu? To su situacije u kojima ih ljudi napadaju i optužuju za nešto, a ne prihvataju odgovornost za svoje postupke.

12. Škorpija je jedan od najznačajnijih znakova u Zodijaku.

 

13. Škorpija ne uspeva da prestane sa pričom, ako se ne slaže sa vama o nečemu.
14. Kada imaju loš dan, Škorpije se ponašaju kao da ih nije briga za bilo koga i za bilo šta na svetu.
15. Imajte na umu da nikada nećete uspeti da manipulišete Škorpijom. Ona je maher.

…nastavak na sledećoj strani…

 

Стране: 1 2